Pievienojies "Aurai"!

Vēlies pievienoties jaukākajam un, iespējams, labākajam korim pasaulē - LU Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajam korim AURA?! Tad gaidīsim Tevi 21. augustā no plkst. 16:00 Zeļļu ielā 8, 238. auditorijā uz noklausīšanos, kur brīvā gaisotnē ar veselīgu humora devu, bet tajā pašā laikā pavisam nopietni mūsu jaunais un atraktīvais diriģents Edgars Vītols pārbaudīs Tavu varēšanu un gribēšanu dziedāt korī.

2012./2013. mācību gadā  LU Fizikas un matemātikas jauktais koris AURA aizvadīs savu devīto sezonu. Tā būs ļoti darbīga, jo koris cītīgi gatavosies XXV Vispārējajiem latviešu dziesmu un XV Deju svētkiem, kas no 2013. gada 30. jūnija līdz 7. Jūlijam notiks Rīgā. Labi rezultāti Dziesmu svētku skatēs šobrīd ir galvenais izvirzītais kora mērķis, bet tas jau nebūtu Edgars Vītols, ja AURA gatavotos tikai vienam pasākumam. Jau tagad ir zināms, ka rudenī Rīgā notiks sadraudzības koncerts ar Viļņas jaukto kori GABIJA un Tartu Studentu kori, turpināsim pagājušogad iesākto tradīciju – notiks Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltīts koncerts LU FMF studentiem un darbiniekiem, bet decembrī sniegsim vairākus Ziemassvētku koncertus.

Protams, pēc kārtīga darba ir nepieciešama laba atpūta. Par to, ka AURA prot kopīgi ne tikai strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināt tradicionālajā kora pirmssezonas nometnē (Skrunda, 24.-26. augusts), kur ļoti gaidīsim visus jaunuzņemtos biedrus. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dalībniekiem iepazīt pārējos biedrus, sajust īpašo kora AURU, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, labi atpūsties lieliskā kolektīvā, piedaloties arī dažādās aktivitātēs.

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:

  1. Aizpildi pieteikuma anketu.
  2. Patstāvīgi sagatavo fragmentu no kādas sev mīļas dziesmas – tā var būt tautasdziesma, kāda latviešu vai ārzemju komponista dziesma, galvenais – lai Tu spētu to nodziedāt tā, ka pašam(-i) un Edgaram prieks.
  3. Ierodies 21.augustā Zeļļu ielā 8, 238.auditorijā (2.stāvs) uz noklausīšanos un nodemonstrē Edgaram un nepacietīgajiem klausīties atnākušajiem AURAs biedriem, ka spēj dziedāt. Noklausīšanās sākums plkst. 16:00, bet katram kandidātam iepriekšējā dienā uz e-pastu tiks nosūtīts precīzs laiks, cikos jābūt.

Ņem vērā:

  • Kora mēģinājumi notiek otrdienās un trešdienās no plkst. 18:30 līdz 21:00.
  • Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties.

Komentāri

Nav komentāru