Dziediet sievas, dziediet vīri!

Pašā vasaras vidiņā, viskarstākajā kāzu laikā arī „AURĀ” nu kļuvis par vienu sievu un vienu vīru vairāk, jo 3. augustā, Rīgas Lutera (Torņakalna) baznīcā gredzenus mija mūsu ilggadējie dziedātāji - Ilze Zviedre un Linards Kalvāns!

Baumo, ka šīs vasaras skaistākais pāris kāzas nosvinējis godam, pārvarot neskaitāmus tiltus, vārtus, kā arī citus pārbaudījumus, par kuriem gādāja zinošie vedēji Dace un Kaspars Baloži, aizvedot jaunlaulātos un kāzu viesus ārpus Rīgas, zaļumos. Īsi pirms pusnakts stipras lietusgāzes pievarēja ne vien kāzinieki, bet arī līksmi un labvēlīgi noskaņoti „čigāni”, kuri, kā izskatījās, bija ieradušies tieši no Londonas Olimpisko spēļu stadiona. Kā jau čigāniem tas gadās, arī šiem nejauši bija paķērusies līdzi gan olimpiskā uguns, gan karogs, gan dažnedažāds, visai divdomīga rakstura, sporta inventārs, kurš veikli tika likts lietā, iesaistot normatīvu izpildē jauno pāri. Kas to būtu domājis, ka kāzās iespējams iegūt ne vien zelta gredzenus, bet arī zelta medaļas!

Tikmēr „AURA” prāto, ka varbūt tieši pateicoties korim, kā arī vēl pāris liktenīgiem skatieniem, smaidiem, dziesmām un dažiem notikumu pavērsieniem, šodien varam rakstīt rakstu par šo priecīgo notikumu. Tieši tāpēc, līdzās laimes, mīlestības, saticības un skaista kopīgā dzīves ceļa vēlējumiem novēlam neaizmirst arī par dziedāšanu, atgriezties dziedātāju rindās, un pats svarīgākais - parūpēties, lai nākotnes projektā - „AURAs” bērnu vokālajā ansamblī „Šļupstiņš” - būtu dziedoši Kalvāni visās balss grupās! :)

Augstu laimi, prieku no sirds vēlējam!!!

Komentāri

Gita Pāvule

2012. gada 8. augustā, 09:35

Rūgts! Lai top "Šļupstiņš"!!!

Agra

2012. gada 14. augustā, 13:22

Kāds prieks! No sirds apsveicu! Un tie citi - mācieties...

Valdis Zuters

2012. gada 14. augustā, 18:53

Mēs jau mācāmies, tādēļ neatliek laika domāt par precībām! :D

Aigars

2012. gada 30. septembrī, 21:05

sirsnīgi sveicu

Ilze Kalvāne

2012. gada 30. septembrī, 21:32

Paldies par skaisto rakstu un vēlējumiem! :)