Varoņtenori arī precas

Šī gada 22.septembrī ar AURAs varoņtenora Arta Krūziņa un viņa izredzētās Ingrīdas Buliņas „JĀvārdu” noslēdzās kora 2012.gada kāzu sezona. Iepriekš gredzenus bija mijuši kādreizējie kora biedri Linards Kalvāns un Ilze Zviedre (tagad Kalvāne), kā arī Barbara Luce nu jau ir kļuvusi par Eihes kundzi.

Artim un Ingrīdai 2010. gada 17.oktobris vienmēr būs īpašs datums – diena, kad viņi kļuva par pāri. Pēc vairāk kā gada draudzības un kopdzīves uzsākšanas Artis spēra izšķirošo soli un aizveda Ingrīdu romantiskā ceļojumā uz Kanāriju salām, kur kādā divvientulības brīdī pārsteidza mīļoto ar gredzenu līdzpaņemto maizīšu vietā. Svinīgā ceremonija norisinājās Jaunpilī, atgādinot pasaku par princi baltā zirgā (sidrabotā BMW), kas aizved savu līgavu uz pili. Dienas gaitā Jaunais pāris ar prieku veica viņiem sagatavotos pārbaudījumus. Protams, „jaunajiem” vēl daudz jāmācās – par to liecina kaut vai fakts, ka pāris cītīgi meklēja bērnus kāpostos, nezinot, ka viņus patiesībā atnes stārķis. Toties varam Krūziņu ģimenei novēlēt visu dzīvi ar šādu entuziasmu darīt kopīgi gan nopietnas lietas, gan dažkārt arī muļķības!

Artim AURĀ ir īpaša loma – viņš korim pievienojās 2005.gadā, kad korim sākās tikai otrā sezona un katrs tenors bija zelta vērtē. Tieši Artis pirmajā kora nometnē Priekuļos ieguva titulu „varoņtenors”, jo brīdī, kad koris labākai repertuāra apgūšanai tika sadalīts pa balss grupām, Artim bija individuālā nodarbība ar koncertmeistari Maretu Beitiku. AURĀ mūsu varoņtenors ne tikai dziedāja, bet līdz 2009.gadam veica arī kora finansista pienākumus. Arta draudzība ar koristiem un īpaši balss grupas biedriem bija manāma arī kāzās, kad par muzikālo pavadījumu parūpējās Engures novada Smārdes pagasta Kalna Žagaru vokāli instrumentālais ansamblis „Trīs neVainīgi tenori”.

Kāzas tika nosvinētas godam – ar dejām, laba vēlējumiem jaunlaulātajiem un RŪGTO garšu, kas kādam viesim mutē bija vēl pirmdienas rītā. Īpaši gribētos izcelt Jaunā pāra iestudēto deju, ko jo īpaši novērtēja cilvēki, kas vēl nebija redzējuši Arti dejojam un pavasarī bija lasījuši Ingrīdas ierakstu twitterī:

„Šodienas pērles. Es:"Ko tu dari?" @Juzins:"Mācos ar tevi dejot.Cenšos tevi izgriezt bet pagaidām man laikam sanāk tikai izgriezt tev rokas".

Novēlam jaunajai Krūziņu ģimenei ilgstošu un laimīgu kopdzīvi un galvenais – tāpat kā Kalvānu ģimenei arī Krūziņiem un Barbarai novēlam stārķu uzlidojumu, lai nākotnes projektā – „AURAs” bērnu vokālajā ansamblī „Šļupstiņš” – būtu arī mazie Krūziņi un Eihes visās balss grupās! :)

Komentāri

Laura Vēze

2012. gada 30. septembrī, 21:20

Tik jauki. Tiešām lai priecīgi un laimīgi viņiem visiem! :)

Meldra

2012. gada 30. septembrī, 22:09

Super, Auristi! Lai skanīga kopdzīve!