Dziesmotais horoskops 2013.gadam

Šķiet, ka beidzot viss kora sastāvs ir pilnīgi pārliecināts par jaunā gada iestāšanos. Esam jau cītīgi ķērušies pie darba un plānu netrūkst! Lai spētu orientēties šī gada muzikālo pasākumu džungļos, jāieskatās zvaigžņu mestajos kauliņos. Cītīgajiem astroloģijas entuziastiem, veroties debesu plašumos, šo un to ir izdevies zvaigznēs nolasīt…

Šogad visai kora zvaigznāja grupai gaidāms saspringts un aizraujošs piedzīvojums, kas briedīs līdz pat vasaras tveicei, lai pēcāk eksplodētu grandiozā dziesmu virpulī veselas nedēļas garumā. Pēc šīs muzikālās eksplozijas gan nekas nebeigsies, četriem kora zvaigznājiem ar balto Polārzvaigzni priekšgalā būs jāveic tāls ceļš, lai gada nogalē sasniegtu vēl nepieredzētus augstumus.

Soprānu zvaigznājā dzimušās var gatavoties augstam balss lidojumam visa gada garumā. Februārī var nākties veikt izvēli starp romantisku kino un kori. Atbilde ir pašsaprotama, jo galu galā mīlestība paliks korī. Gada otrajā ceturksnī var gadīties nesaprašanās starp dažādām zvaigznāju grupām, taču līdz gada vidum pierīvēsieties un piekāpsieties viens otram.

Altiem gaidāmi spēcīgi pārdzīvojumi, ierindas sastāvā meklējot spožākās zvaigznes. Pievērsiet uzmanību sīkām detaļām, jo tieši no mazām lietām aizsākas lielās. Gada garumā necentieties apspiest savas pašizpausmes, neskatoties uz to, ka jūs kāds visu laiku baksta no aizmugures. Viņiem vienkārši skauž, ka jūs sekojat saviem sapņiem un ejat katrā dziesmā līdz galam. Kopīgā darba augļi būs pūļa ovāciju vētra.

Tenoru zvaigznāja pārstāvji kā allaž leposies ar gadu gaitā izvirzītajām prioritātēm un arī šogad nostiprinās savu stāvokli sabiedrībā. Dārgie, neattiecaties vieglprātīgi pret savām nošu mapēm! Dzeriet vairāk vitamīnus un ēdiet svaigus augļus! Gada nogalē gaidāma emocionāla atkalapvienošanās, kas sevī ietvers vairāku jūdžu pārvarēšanu.

Basu zvaigznāja saliedētās balsis turēs kori kā saknes visās kopīgajās gada vētrās. Esiet neatlaidīgi un cērtiet kāju pie zemes, ja tas nepieciešams. Gada vidū pavērsies jaunas iespējas pierādīt sevi. Gads skries vēja spārniem, bet jūs nepretojaties un ceļaties tam līdzi. Biežāk smaidiet, jo jums piestāv smaids.

Ceļš pa kuru mūs šogad vedīs mūsu spodri baltā Polārzvaigzne, būs bagātīgs un krāsains. Pateicoties mūsu galvenā spīdekļa pūliņiem, zvaigznāji sadosies rokās un veidos savu saliedēto zvaigžņu kopu, kas pārņems visas debesis vēl neredzētā dziesmu mirdzumā.
 

Komentāri

Baiba

2013. gada 17. janvārī, 14:52

Skaistākais gada horoskops, ko nācies lasīt. Ierindas astrologi mierīgu sirdi var doties pensijā. p.s. Malacis, Lienīt!!!

Valdis Zuters

2013. gada 17. janvārī, 17:25

Lūk, to es saucu par horoskopu. Visi astrologi tiešām var doties pensijā!

Santa Rukmane

2013. gada 17. janvārī, 18:34

Sveicam Lieni ar uzņemšanu "Auras Rakstītāju savienībā"! :) :) :)

Arta

2013. gada 17. janvārī, 19:24

Iespējams labākais horoskops pasaulē! Paldies! + Altiem: "Gada garumā necentieties apspiest savas pašizpausmes..." Necenšamies gan.. Jo tad gada beigās mums būs ne tikai spridzīgākie alti pasaulē, bet arī altu astrologu, teātra, orķestra, rokdarbu, basketbola pulciņi... Priekā - par talantiem! :)

Ieva Nāgele

2013. gada 17. janvārī, 20:23

Šim es ticu! Prieks lasīt. :)

ILVA

2013. gada 19. janvārī, 21:23

...baltā Polārzvaigzne... IZCILI :))

Gundega Kalniņa

2013. gada 21. janvārī, 16:41

izlasot ir smaids pa visu seju - nudien jauki :)

Anonīms

2013. gada 24. janvārī, 02:39

me- impressed :)

Aleksandra Fjodorova

2013. gada 29. janvārī, 12:06

Jā, tas nu ir horoskops! :) Pieņemu Lieni par savu astrologu! :D