Bez vārdiem, ar leduspuķēm...

Līdz šim „Aura” regulāri aicinājusi savus uzticamos klausītājus uz dažnedažādiem koncertiem, kas veltīti gan tradicionālajiem gadskārtu ieražu svētkiem, gan valstiski un akadēmiski svarīgiem notikumiem, tomēr vēl ne reizi nav izskanējis aicinājums uz tādu koncertu, kāds solās būt 15. februārī, plkst.20.00, Zeļļu ielā 8.

15. februārī, dienā pēc pretrunīgi vērtētās Valentīna dienas, LU Fizikas un matemātikas fakultāte kopā ar LU Datorikas fakultāti rīko balli, kurā noteikti būs sastopami arī dejojoši dziedātāji no „Auras”, tomēr, ja vēlaties redzēt un dzirdēt to, ko „Aura” patiešām prot, tad pirms tam gan jāatnāk uz vienu skaistu, liriskām un arī nedaudz koķetām dziesmām piepildītu koncertu.

Koncerta programmā, protams, būs iekļautas skaistākās un populārākās dziesmas par mīlestību, bet vēl īpašāku šo koncertu padarīs apziņa, ka lielākā daļa no dzirdamajām melodijām ir ļoti tuvas un nozīmīgas kora dziedātājiem. Koristi tiks iesaistīti arī dziesmu instrumentālajā izpildījumā un, iespējams, dažiem pat tiks uzticēts kāds solo priekšnesums.

„Mīlestības koncerta” dziesmās vēlamies atspoguļot tik dažādos mīlestības veidus – no īslaicīgas aizraušanās un mirkļa kaislības līdz patiesai uzticībai mūža garumā, no klusas ilgošanās līdz priekpilnām gavilēm, no asa noraidījuma līdz neviltoti sirsnīgai pretimnākšanai. Dziedēsim salauztās sirdis un iekvēlināsim kaut kur gaisā virmojošās mīlestības dzirkstis, izdziedot šo plašo emociju gammu dziesmās.

Gaidīsim jūs „Auras” „Mīlestības koncertā”!
Ieeja koncertā bez maksas.
 

Komentāri

Nav komentāru