Draudziņiem – rūgts!

Šonedēļ daudzus „Auras” dziedātājus pārsteidza kāda priecīga vēsts – kā izrādās, precēto koristu pulkam pievienojies vēl viens dziedošs pāris! Zilām debesīm rotātā, ziemīgi saltā un vienlaikus arī pavasarīgi saulainā sestdienā, šī gada 9. martā, gredzenus mija mūsu ilggadējie dziedātāji – Gita Pāvule un Rolands Klušs!

Gita un Rolands nav no tiem „Auras” pāriem, kuri sadziedājušies tikai pateicoties korim. Uz kori abi atnāca kopā, un no tā laika „Aurai” nenoliedzami ir ļoti nozīmīga vieta viņu kopīgajā dzīves ceļā.

Gita - dzied pirmajos soprānos, bet nav blonda, tādēļ var rasties maldinošs iespaids gan par balss grupu, gan par rakstura iezīmēm. Gita ir apzinīga dziedātāja, kas regulāri apmeklē mēģinājumus un piedalās kora aktivitātēs, visu darot ar dzīvespriecīgu un nosvērti mierīgu attieksmi. Tomēr Gita nebaidās arī riskēt un ir pierunājama uz jautriem piedzīvojumiem kora nometnēs un ārzemju braucienos. Iespējams, Gita nemaz nenojauš, ka pārējie soprāni apbrīno viņas skaisto balss tembru un paļaujas uz atbalstu izšķirīgos mirkļos koru konkursos un koncertos.

Savukārt, par pirmo tenoru Rolandu Klušu kādu laiku atpakaļ trāpīgi izteicās mūsu kora prezidents Valdis Zuters: „Rolands – dzied visus tenorus, dažkārt arī reizē. Savas gaitas sācis kā baritons, visu laiku mēģinot noliegt savas balss tenoriālās iezīmes. Ļoti labi prot uzturēt jautru atmosfēru gan kora mēģinājumos un koncertos, gan arī citos pasākumos. Darbojas instrumentāli-vokālajā blicē „Integrālis”. Kora dziedāšanu ņem ļoti nopietni un nekautrējas pateikt, ko domā gan par diriģentu, gan par dziedātājiem, gan par dziesmām. Rolands apgalvo, ka var nodziedāt divas balss partijas reizē.” http://www.koris-aura.lv/#getInfo61

Mūzika ir tikai viena no lietām, kas vieno abus draudziņus, kā viņi paši viens otru mēdz dēvēt. Dažnedažādas sportiskas aktivitātes, ceļojumi, piedzīvojumi, arvien jaunu izjūtu meklēšana ļauj pirmajam soprānam un pirmajam tenoram droši skatīties vienā virzienā gan no skatuves dēļiem, gan no kāda augstāka kalna, gan no laivas, kas līgani lēni vai, gluži pretēji, nevaldāmi ātri peld pa upi.

Novēlam jaunajai Klušu ģimenei ilgu, saticīgu un laimīgu kopdzīvi, un, protams, kopā ar jums gaidīsim mazos Klušiņus, kas kuplinās „Auras” bērnu vokālo ansambli „Šļupstiņš”, un atcerieties - katrā balss grupā vismaz pa vienam! :)
 

Komentāri

Virga

2013. gada 12. martā, 22:57

Bučas, draudziņi! Lai laimīgi! :)

Aija Ulmane

2013. gada 12. martā, 23:36

Feini gan. Apsveicu! :)

Liene Stalīdzāne

2013. gada 13. martā, 07:57

Sirsnīgi sveicieni! :)

Liene Zariņa

2013. gada 13. martā, 10:09

Sveicu! Un lai turpmāk labi sadziedas!

Laima Bušaite

2013. gada 13. martā, 11:46

No sirds apsveicu! :) Ļoti patīk tērpu izvēle!

Lelde Kupče

2013. gada 13. martā, 12:40

Burvīgi draudziņi! :) Miļi sveicieni, apsveicieni, apskāvieni un bučas jums. Lai katra nākamā turpmākās kopdzīves dieniņa ir labāka par iepriekšējo!

Agra Straupeniece

2013. gada 13. martā, 15:19

Cik labi atvērt lapu un īstā brīdī izlasīt tik foršu ziņu! Vissirsnīgākie apsveikumi, un lai jums labi skan kopā arī turpmāk! Un mazs bērnu ansamblītis arī būtu labs...

Leonora

2013. gada 13. martā, 19:08

Malači! :)))

Līga Dreijalte

2013. gada 13. martā, 21:40

Laimi jums! :) Un tērpi tiktiešām burvīgi!

Anonīms

2013. gada 31. martā, 12:19