Dziesmu svētki ir sākušies!

Šonedēļ koristu plānotājos grūti atrast kādu brīvu brīdi, kas nebūtu saistīts ar Dziesmu svētkiem. Jau šodien ir sācies nopietns darbs, gatavojoties Vokāli simfoniskās mūzikas koncertam, kas notiks 3. jūlijā, plkst.19.00, Arēnā Rīga, bet, sākot no ceturtdienas, laiku pavadīsim Mežaparka estrādē, lai svētdienas vakarā piedzīvotu ilgi gaidīto notikumu – grandiozo Dziesmu svētku noslēguma koncertu.

Kā jau būsiet pamanījuši, aptuveni mēnesi pirms svētku sākuma, „Auras” ziņu slejā parādījās vairāki raksti, kurus vienoja aizdomīgi līdzīgi virsraksti un vēl līdzīgāks tajos esošais saturs. Tas nepavisam nebija nejauši, jo dziedātāji tika aicināti izstāstīt savu Dziesmu svētku stāstu – gan reiz piedzīvoto svētku atmiņas, gan arī satraukuma pilnās gaidas par pirmajiem Dziesmu svētkiem, kas turklāt būs tieši „Auras” sastāvā.

Liels paldies visiem, kas uzdrošinājās uzrakstīt savu stāstu! Visvairāk iepriecināja viena kopīga iezīme, kas parādījās visos rakstos – tā vārdos neizsakāmā sajūta par „Auras” īpašo auru, ko sajūtam mēs paši un arī mūsu klausītāji „Auras” koncertos. Šīs sajūtas ceram sagaidīt arī svētdienas vakarā un naktī, Mežaparka lielajā estrādē!

Komentāri

Nav komentāru