Nāc dziedāt "Aurā"!

Pavisam nesen tika noslēgta AURAs devītā sezona, kuras kulminācija, protams, bija Dziesmu svētki. Īsi pirms Dziesmu svētku gājiena saņēmām kādu īpašu pārsteigumu – „Bez Tabu” simpātiju balvu par piedalīšanos konkursā „Lustīgākais kolektīvs”. Ja arī Tu vēlies pievienoties mūsu lustīgajam, aktīvajam un ļoti dziedošajam kolektīvam, LU Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajam korim AURA, tad gaidīsim Tevi 20. augustā no plkst. 16:00 Zeļļu ielā 8, 238. auditorijā uz noklausīšanos!

2013./2014. mācību gadā LU Fizikas un matemātikas jauktais koris AURA aizvadīs savu desmito sezonu, kura, kā vienmēr, būs notikumiem bagāta. Iepriekšējo sezonu laikā ir izveidojušās noteiktas tradīcijas jeb tādi koncerti, bez kuriem AURA nav iedomājama – Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltīts koncerts LU FMF studentiem un darbiniekiem, labdarības koncerts Mežciema pansionātā, Ziemassvētku koncerti Rīgas baznīcās, kora EGLE, uzstāšanās Fizmatdienās un LU fakultāšu izlaidumos. Tāpat, katru gadu notiek kaut kas jauns, ko vēlamies paildzināt – plānots turpināt iesākto sadarbību ar Viļņas jaukto kori GABIJA un Tartu Studentu kori, ciemojoties Viļņā, bet vēlāk, vasarā, tepat Rīgā notiks Baltijas valstu studentu dziesmu un deju svētki "Gaudeamus", kur būs vēl lielāks pulks kaimiņvalstu koru. Bet jaunās sezonas gaidītākais pasākums pavisam noteikti ir piedalīšanās konkursā Maltā, kur būsim vienīgais koris, kas pārstāvēs Latviju.

Par to, ka AURA prot kopīgi ne tikai strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināties tradicionālajā kora nometnē (plānotājā atzīmē 23.-25. augustu), kur ļoti gaidīsim visus jaunuzņemtos biedrus. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dalībniekiem iepazīt pārējos biedrus, sajust īpašo kora AURU, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, labi atpūsties lieliskā kolektīvā, piedaloties arī dažādās aktivitātēs.

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:
Aizpildi pieteikuma anketu. http://koris-aura.lv/#nr
Patstāvīgi sagatavo fragmentu no kādas sev mīļas dziesmas – tā var būt tautasdziesma, kāda latviešu vai ārzemju komponista dziesma, galvenais – lai Tu spētu to nodziedāt tā, ka pašam(-i) un mūsu diriģentam Edgaram Vītolam prieks.
Ierodies 20. augustā Zeļļu ielā 8, 238.auditorijā (2.stāvs) uz noklausīšanos un nodemonstrē Edgaram un nepacietīgajiem klausīties atnākušajiem AURAs biedriem, ka spēj dziedāt. Noklausīšanās sākums plkst. 16:00, bet katram kandidātam iepriekšējā dienā uz e-pastu tiks nosūtīts precīzs laiks, cikos jābūt.

Ielāgo:
Kora mēģinājumi notiek otrdienās un trešdienās no plkst. 18:30 līdz 21:00.

Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties, tāpēc nāc, pievienojies AURAI!
 

Komentāri

Jautājums

2013. gada 27. jūlijā, 22:32

Septembra sākumā nevarēs vairs pieteikties? Studenti taču tikai septembrī ierodas mācīties. 20. augustā noteikti nebūšu Rīgā, bet vēlme dziedāt ir. (1. tenors) Nodziedāšu veselus divus fragmentus, ja varam kaut ko sarunāt! :)

Laima

2013. gada 28. jūlijā, 02:36

Seko līdzi informācijai, noteikti būs papildnoklausīšanās septembra sākumā :)

Raivis Bēts

2013. gada 28. jūlijā, 11:15

Uzņemšanu augustā veicam, lai ir iespēja ar mums izbaudīt AURU jau nometnē, kas notiks augusta beigās! Bet kā jau Laima teica - pirmajā septembra nedēļā būs arī otra papildnoklausīšanās! ;)

Agnese

2013. gada 30. jūlijā, 14:17

Ko darīt, ja studijas esmu beigusi, bet korī dziedāt gribas? :)

Dāvis Engers

2013. gada 30. jūlijā, 14:41

Neuztraucies, nebūsi tāda vienīgā..

Jautājums

2013. gada 7. augustā, 10:48

Ko darīt ja dziedāt gribas, bet korī pēdējo reizi dziedāju vairākus gadus atpakaļ. Dziedāt neko daudz nemāku, bet gribas.

Santa Rukmane

2013. gada 7. augustā, 11:40

Aizpildi pieteikuma anketu un atnāc 20.augustā uz noklausīšanos! Mēģināts nav zaudēts! :)

Laura

2013. gada 20. augustā, 00:52

Sveiki! Neesmu saņēmusi e-pastā savu laiku, kad man rīt jāierodas. :(

Līga Užule

2013. gada 20. augustā, 10:44

E-pasti tika izsūtīti visiem vakar 10 no rīta, ja pieteicies pēc tam, tad e-pastu neesi saņēmusi, laiks visiem kas nav saņēmuši e-pastus ir 19:00.