Dāmas un kungi - jūsu uzmanībai - Līga un Jānis Užuļi!

Pirmo altu Līga un otro tenoru Jānis saulainā sestdienā, 13. jūlijā, Gaujas krastā, viens otram teica "Jā", mija gredzenus un parakstīja visādus papīrus. Baumo gan, ka viņi ir praktiski nešķirami un kopā iet uz teātriem, mētājas ar šautrām, orientējas, dzied, nodarbojas ar matemātiskām izklaidēm, ēst gatavošanu un visām pārējām labajām lietām jau kopš 2011. gada novembra. Iespējams, esat viņus ievērojuši kā smaidīgo pāri, kas roku rokā nāk uz visiem mēģinājumiem un organizēja kora Līgo svētku norisi Zeļļos.

Bez Līgas "Auru" ir grūti iedomāties - viņa ne tik vien ir piedalījusies kora dibināšanā, bijusi ilggadēja kora prezidente (un kādu laiku gandrīz visi pārējie amati reizē), viņa joprojām izcili darbojas stratēģiskajā triecienvienībā "Vajag tagad un ātri" - kontakti, pieteikumi, svētki, informācijas centrs un kas tik viss vēl ne, strādā blakus kora krusttēvam un ir fantastiski foršs cilvēks!

Jānis korim pievienojās kaut kad oktobra sākumā (vispār viņš atzinās, ka zaudēja šautrās, kas notika otrdienu vakaros, kas pēkšņi beidzot bija brīvi, un "Aura" bija acīmredzama izvēle). Vēl Jānis spēlē grupā "Livido", senāk spēlēja grupā "Pirmā sērija", labprāt nodarbojas ar gandrīz visu sportu un spontānu ideju realizēšanu, un, protams, arī ir fantastiski foršs cilvēks.

Kāzu svinībās Engures ezera krastā visi baudīja gardumus, mīlestību, prieku, dabu un sacensību garu; daži odi baudīja viņus, tur viesojās arī čigāni/līgotāji - koristi un fizmati, kuru milzīgais pulks atnesa vēl vairāk dziesmu, jautrības un, jā, rūgtuma.

Vēlam Līgai un Jānim skaisti, labi, mīļi, neaizmirstami un daudz VISU!

PS - jāatzīmē, ka tenori šobrīd ir krietni izrāvušies vadībā konkursā "Precētākā balss grupa"!  

Komentāri

Dāvis Engers

2013. gada 24. jūlijā, 13:06

Rūgts..............

Gita Kluša

2013. gada 24. jūlijā, 22:06

Rūgts :-*

Rolands Klušs

2013. gada 24. jūlijā, 22:16

Dāvi.... jāsaņemas! :):):)