Ar jaunu sajūsmu jaunā sezonā!

Katru gadu 1.septembris iezīmē jauna mācību gada sākumu, un arī tie, kuri sen vairs nemācās nevienā skolā, šo datumu tomēr mēdz uztvert kā svētku dienu vai vienkārši kārtējo iespēju veidot jaunu apņemšanos sarakstu un censties motivēt sevi jauniem darbiem. Arī „Aurai” šāda motivācija nenāk par sliktu, un kas gan spēj vairāk iepriecināt un iedrošināt, kā enerģiski un entuziastiski noskaņoti jauni dalībnieki!

Oficiāli paziņojam, ka jauno dalībnieku uzņemšana „Auras” 10.sezonā ir noslēgusies! Apsveicam laimīgos, 2. kārtas uzvarētājus –

Annija Mikelsone, 2. soprāns
Anna Kiršteina, 2. soprāns
Elza Baumane, 2. soprāns

Annija Gulbe, 1. alts
Dana Kukaine, 2. alts

Aigars Znotiņš, bass


Tā kā esam saņēmuši bezgala daudz pateicības vārdus no jaunajiem kora dalībniekiem, nevaram vairs ilgāk turēt šo sveci zem pūra – lūk, šeit un tagad jūsu ieskatam jauniņo sajūsminātās atsauksmes un pirmās pārdomas par „Auru”! Galu galā – kuram gan nepatīk komplimenti?


„Pirmām kārtām, paldies, ka uzņēmāt un pieņēmāt korī AURA.
Pēc pirmā mēģinājuma nometnē, bija skaidrs, ka strādājat nopietni un ar interesantu repertuāru. Man, kā jaunajam, pēc pirmā mēģinājuma acis noteikti izskatījās, kā pēc šausmenes noskatīšanās (pārāk daudz info!), bet jau pēc pirmā koncerta, gandarījuma sajūta bija milzīga, tā kā dodiet tik šurp! Par pašu nometni – visvairāk patika, ka tik daudz dziedājām un, protams, visi papildus pasākumi bija tikai bonuss. Mēs tikām kārtīgi iesvētīti un ievadīti kora tradīcijās, tā kā liels paldies organizētājiem un visam korim AURA.”

Agija Cāzere, 2.soprāns

„Lai gan mājaslapā rakstīts, ka mans krutuma līmenis ir 43,64%, es uzskatu, ka esmu 100% kruta, jo esmu un dziedu Aurā! Un tas ir pats krutākais!
Neaizmirstamas emocijas, gandarījums, prieks, jauni draugi, nepārspējams kolektīvs ar savu AURU. Trīs lietas, kas nekad netiks aizmirstas – pirmā nometne, kā Bēts krāc, un es noteikti atcerēšos, kā es nekad nesaukšu savu meitu.”

Madara Liepa, 2.alts

„Nometne kolosāla ! Tiešām liels prieks, ka mani pieņēmāt! P.S. Tenori labākie!”
Uldis Kohvs, 2.tenors

„Pievienošos jau daudzreiz rakstītajiem paldies! Nometne bija tiešām interesanta, jāsaka gan nedaudz saspringta grafika ziņā, bet man patika un ļoti liels paldies, ka pieņēmāt, joprojām nespēju vien nopriecāties!”
Arita Barakauska, 2.alts

„Paldies (vēlreiz) visiem organizētājiem, visiem, kas piedalījās nometnē. Superīgāku nometni nebiju pieredzējusi, man, kā jauniņajai, iespaidi par kori ir tikai tie labākie par visiem 100%!”
Liene Stepīte, 2.soprāns

„Neatkārtojamas emocijas pēc tik foršas nometnes. Braucot mājup, es nesapratu, vai esmu bijis kora vai sporta nometnē, jo kājas es jutu un tāpat arī sajutu, ka esmu iemācījies ko jaunu par dziedāšanu. Viss tas haoss un spraigā programma neļāva atpūsties, bet vai tad vajadzēja? Paldies milzu milzonīgs nometnes rīkotājiem un visiem koristiem! Jūtos, it kā būtu ieguvis DAUDZ jaunu draugu un emocijas, un atmiņas, kuras paliks vēl ilgi! Paldies!”
Mikus Kalniņš, baritons

„Man, kā jau pirmziemniecei, nav ar ko salīdzināt šo nometni, bet es viennozīmīgi varu teikt tikai to pašu labāko! Paldies visiem par jauko un jautro jauniņo uzņemšanu, patiešām! Biju dzirdējusi labus vārdus par AURU, bet negaidīju ko tik lielisku. Personīgi man pēc šī pasākuma ir tikai un vienīgi pozitīvas emocijas un prieks, ka esmu nonākusi tieši šajā korī! Paldies šīs nometnes organizatoriem un palīgiem, kas sagatavoja mūsu iesvētības, nakts trasi, balss grupu uzdevumus un visu pārējo! Ļoti patika jautājumu lapa, jo tas deva iespēju uzzināt par kori to, ko diez vai kādreiz būtu uzzinājusi. Ļoti novērtēju to, ka arī jauniņajiem jau tika dota iespēja dziedāt pirmajos divos koncertos šī kora sastāvā. Tā rodas sajūta, ka arī mūs respektē. Paldies! Man bija patiess prieks atrasties nometnē un būs arī prieks dziedāt turpmāk kopā ar jums! Domāju, ka varu teikt lielo PALDIES visu jauniņo vārdā. Tā turpināt!”
Laura Jozefa, 2.alts

Paturot prātā visus šos labos vārdus, „Aura” ar jaunu sajūsmu sveic visus jaunajā mācību gadā un jaunajā sezonā! Lai mums visiem labi skan un saskan!

Komentāri

Dāvis Engers

2013. gada 4. septembrī, 13:10

Apsveicu ar iestāšanos, iespējams, labākajā korī pasaulē!