Ieskandināsim pavasari koncertā „SANĀCIET, SADZIEDIET…”

Tā arī nesagaidot īstu ziemu, strauji esam nonākuši pavasarī, kur cielavas, vālodzes, dzeņi un dzilnas, kā arī citi čivinātāji nepacietīgi rosās koku zaros, lai beidzot ieskandinātu pavasara sākumu. Arī „Aura” jau labu laiku gaida pavasari un gatavojas šī gada pirmajam lielajam koncertam, kas veltīts Jāņa Petera 75. jubilejai un viņa daiļradei. Par godu šim nozīmīgajam notikumam aicinām uz dzejnieka Jāņa Petera un komponista Raimonda Paula dziesmu koncertu "SANĀCIET, SADZIEDIET...", kas notiks 22. martā. plkst. 17.00, Latvijas Universitātes Lielajā aulā, Raiņa bulvārī 19.

Līdzās „Aurai” koncertā piedalīsies arī vīru kori „Absolventi” un „Ķekava”, kā arī Rīgas Valsts 2. ģimnāzijas jauktais koris. Diriģentu Edgara Vītola un Arvīda Platpera vadītie kori izpildīs Jāņa Petera un Maestro Raimonda Paula tautā iemīļotās dziesmas. Koncerta skanējumu kuplinās arī solisti Inese Romancāne un Juris Jope, džeza meistars Māris Briežkalns un citi, bet pie klavierēm, protams, sēdīsies Raimonds Pauls.

Koncerta programmā iekļauti gan īpaši koriem rakstīti skaņdarbi, gan dziesmas, kuras sākotnēji klausītāju sirdis iekarojušas solistu izpildījumā. Šoreiz tās koncertā atmirdzēs jaunās un košās skaņās koru un solistu priekšnesumā, sniedzot lielisku iespēju izbaudīt Jāņa Petera brīnišķīgo dzeju un Raimonda Paula lieliskās melodijas.

Lielu paldies sakām koncerta atbalstītājiem Rīgas Domei un Latvijas Universitātei.
Sanāksim sadziedāt koncertā! Ieeja brīva.
 

Komentāri

Dace

2014. gada 23. martā, 10:18

Paldies par vakardienas koncertu un brīnišķīgajām pozitīvajām emocijām!

Anonīms

2014. gada 23. martā, 14:26

Jūs esat labākie!!!

Anna

2014. gada 23. martā, 16:15

Ļoti jauks koncerts. Vītols un Platpers lieliski, Pauls un Peters bija brīnišķīgi! Katrs koris ir labs, bet kopā Aura, R2Ģ koris un vīru kori skan amazing.

Lauras ģimene

2014. gada 24. martā, 10:09

Lielisks koncerts! Mēs esam laimīgi, ka mūsu meitai ir tik ļoti paveicies ar kora izvēli. Lai Jums visiem - gan atraktīvajamm diriģentam, gan superīgajiem dalībniekiem - izturība, veiksme un optimisms vienmēr ir līdzās.

Anonīms

2014. gada 1. jūlijā, 09:01

Paldies par koncertu!

2014. gada 1. jūlijā, 09:02

Arnolds

2014. gada 1. jūlijā, 09:08

Paldies par lielisko koncertu! Ļoti gaiši, sirsnīgi, bagāti! Žēl, ka skatītāju pirmajā rindā bija divi absolūti pārgurušie un neieinteresētie (izskatījās, ka ar varu pēc tiesas sprieduma atvesti )- dāma zilā kleitā un kungs viņai blakus. Šiem abiem labāk būtu bijis doties mājās, nevis bojāt ar savu vienaldzīgo klātbūtni noskaņojumu TV skatītājiem!