Jauno dalībnieku uzņemšana

"Vai ir dzīve pēc Pasaules koru olimpiādes?" - tas ir šīs dienas aktuālākais jautājums, un mēs sakām JĀ, jo jau tagad sākam domāt par turpmākajiem "Auras" plāniem. Viens no tiem - jaunu auristu uzņemšana! Tātad - ja arī Tu vēlies dziedāt LU Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajā korī AURA, tad gaidīsim Tevi 22. jūlijā no plkst. 17.00 Zeļļu ielā 8, 238. auditorijā uz noklausīšanos!

Nākotnes plānu, kā vienmēr, ir daudz. Vienā teikumā sakot - rudenī būs lieliski kora 10 gadu jubilejas koncerti (veseli divi!), viens no tiem būs garīgās mūzikas koncerts Doma baznīcā 17.oktobrī, otrs 16. novembrī LU Lielajā aulā, tad vēl būs unikāla iespēja dziedāt leģendārās grupas "Jumprava" jubilejas koncertā, kā arī tam visam pa vidu gadās visvidādi neparedzēti dziedoši notikumi.

Par to, ka AURA prot kopīgi ne tikai strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināties tradicionālajā kora nometnē (plānotājā atzīmē 15.-17. augustu), kur ļoti gaidīsim visus jaunuzņemtos biedrus. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dalībniekiem iepazīt pārējos biedrus, sajust īpašo kora AURU, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, labi atpūsties lieliskā kolektīvā, piedaloties arī dažādās aktivitātēs.

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:
Aizpildi pieteikuma anketu.
Patstāvīgi sagatavo fragmentu no kādas sev mīļas dziesmas – tā var būt tautasdziesma, kāda latviešu vai ārzemju komponista dziesma, galvenais – lai Tu spētu to nodziedāt tā, ka pašam(-i) un mūsu diriģentam Edgaram Vītolam prieks.
Ierodies 22. jūlijā Zeļļu ielā 8, 238.auditorijā (2.stāvs) uz noklausīšanos un nodemonstrē Edgaram un nepacietīgajiem klausīties atnākušajiem AURAs biedriem, ka spēj dziedāt. Noklausīšanās sākums plkst. 17.00, bet katram kandidātam iepriekšējā dienā uz e-pastu tiks nosūtīts precīzs laiks, cikos jābūt.

Ielāgo:
Kora mēģinājumi notiek otrdienās un trešdienās no plkst. 18:30 līdz 21:00.

Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties, tāpēc nāc, pievienojies AURAI!

Komentāri

Inese

2014. gada 14. jūlijā, 13:22

Vai būs noklausīšanās arī kādā citā dienā? Nevarēšu ierasties 22.jūlijā, bet ļoti vēlos iesaistīties arī kora nometnē. Dziedāšanas pieredze ir (kopumā koros dziedu 5 gadus, šogad piedalījos arī koru olimpiādē).

Madara Ziņģe

2014. gada 15. jūlijā, 17:27

Lūdzu, aizsūti e-pastu ar savu problēmu uz adresi koris@koris-aura.lv Mēģināsim rast risinājumu :)

Daša

2014. gada 17. jūlijā, 09:57

Bet ja es slikti dziedu, bet vienalga gribu iestāties?

Artis Krūziņš

2014. gada 17. jūlijā, 10:26

Ierodies uz noklausīšanos un komisija pārbaudīs vai tiešām slikti dziedi, vai tikai pati tā domā.

Līga Užule

2014. gada 17. jūlijā, 10:55

Svarīga ir arī attieksme, man Vītols un Inese dziedāt iemācīja! Aura tas ir kaut kas vairāk par kori.

Jautājums

2014. gada 19. jūlijā, 11:58

Aizsūtīju pieteikumu. Man tur norādīja, ka gaidīsim tevi 20. augustā no plkst.16:00 ...., bet kā tad ar 22. jūliju? Nedaudz nesapratu.

Madara Ziņģe

2014. gada 20. jūlijā, 13:29

Tā noteikti ir kļūda! Šogad noklausīšanās notiek 22. jūlijā. Visi, kas būs aizpildījuši pieteikuma anketas, 21. jūlija vakarā saņems e-pastu ar informāciju, cikos precīzi jāierodas.