„Aurā” uzņemti jauni dziedātāji!

22. jūlijā notika potenciālo „Auras” dziedātāju noklausīšanās, kurā diriģents Edgars Vītols, kā arī mazliet bargā žūrija klausījās un vērtēja atnākušo kandidātu prasmes, analizēja dalībnieku sagatavotos priekšnesumus un beidzot arī izlēma, kuri dziedātāji šogad pievienosies „Aurai”. Lai gan uzņemšana tika izsludināta ekstrēmi agri, jūlija vidū, kad lielākā daļa kolektīvu atpūšas un vēl par nākamo sezonu nesteidzas domāt, tomēr dziedāt gribētāju pulks bija gana liels.

Šoreiz sanākušie kandidāti varēja krietni mēroties spēkiem, jo lielākajai daļai no tiem bija vērā ņemama muzikālā pieredze, tādēļ lēmums, kurus no atnākušajiem uzņemt un kurus nē, nepavisam nebija viegls. Galu galā tomēr tapa skaidrs, ka šogad „Auras” 11.sezonā mūsu kolektīvam pievienosies šādi jauni dalībnieki:

 

Magda Selivanoviča, 1. soprāns

Liene Šakina, 2. soprāns

Justīne Aišpure (PL), 2. soprāns

Nanija Sprice, 2. soprāns

 

Jolanta Ēceniece, 1. alts

Gunita Krastiņa, 1. alts

Endija Bērziņa (PL), 1. alts

Anna Lanka, 1. alts

Dārta Mendziņa, 1.alts

Inese Loča (PL), 1. alts

 

Ritvars Māsāns, 2. tenors

Ģirts Zāģeris, 2. tenors/baritons

Gatis Jānis Dišlers, baritons

Toms Bricis (PL), baritons

Artis Rutkovskis (PL), baritons

 

Apsveicam visus jaunos „Auras” dziedātājus! :)

Kā redzams, 2. altu, 1. tenoru un basu balss grupās netika uzņemti jauni dziedātāji, bet par to pārāk nebēdāsimies, jo visiem interesentiem vēl būs lieliska iespēja startēt jauno dalībnieku uzņemšanā septembrī. Nepalaidiet garām, sekojiet līdzi aktuālajai informācijai.

Uzgavilējam jaunajiem auristiem un ļoti ceram, ka redzēsim jūs simtprocentīgā sastāvā arī kora nometnē, kas notiks no 15. līdz 17. augustam Ainažos!

 

*PL – uz pārbaudes laiku

Komentāri

Raivis Bēts

2014. gada 23. jūlijā, 01:16

Atkārtošos no twitter ieraksta, bet tomer - Novēlu jaunajiem, lai arī jums šis kolektīvs kļūst par ko vairāk nekā tikai kori! Tiekamies nometnē!

eh

2014. gada 23. jūlijā, 14:31

kapec daziem ir parbaudes laiks, bet citi uznemti uzreiz?

Raivis Bēts

2014. gada 23. jūlijā, 15:50

Vairāki iemesli, bet galvenie divi - nav skaidrības par jauniņā apmeklējumu (jo bija norādīts, ka ne vienmēr būs uz mēģinājumiem) un vokālām dotībām! Ja 2 mēnešu garumā nebūs problēmas ar apmeklējumu un vokāli jauniņais būs paaudzies, tad PL izturēts! :) Vismaz tā ir mana personīgā interpretācija...

Viesis

2014. gada 23. jūlijā, 22:47

Žēl, ka palaidu pieteikšanos :( Nebiju iedomājies, ka jau tūlīt pēc olimpiādes tiek uzņemti jaunie...

Raivis Bēts --> Viesim

2014. gada 23. jūlijā, 23:07

Aurai nu jau vairākus gadus ir 2 uzņemšanas - viena pirms nometnes un otra pēc nometnes. Tātad seko informācijai augusta otrajā pusē un nenokavē arī otro reizi!

Roberts

2014. gada 24. jūlijā, 00:42

Žēl, ka nokavēju jauno dalībnieku uzņemšanu, nebiju gaidījis tik drīz. Ļoti gribējās uz nometni aizbraukt, bet nu uz otro uzņemšanu noteikti ieradīšos un ceru, ka septembrī jau būšu aurists ;)

Raivis Bēts --> Robertam un citiem dziedātgribētājiem

2014. gada 26. augustā, 18:34

No twitter konta: "Pēdējā iespēja šosezon pievienoties "Aurai" - 3.septembrī, plkst.17.00, Zeļļu ielā 8. Varbūt tieši Tavu balsi mēs meklējam!"