Koncerts "Es vēlos tev dāvināt rozes"

Tuvojas 8. marts, un tas ir kārtējais labais iemesls, lai stiprais dzimums iepriecinātu daiļo. Šogad "Auras" brašie puiši uz brīdi apvienosies ar pieredzes bagātajiem vīriem no kora "Absolventi" un dāvinās visām sievietēm, meitenēm, dāmām, kundzēm un jaunkundzēm visbrīnišķīgāko dāvanu - dziesmu! Jo kas gan var būt skaistāks par dziesmu, kas dziedāta no sirds! Burvīgās serenādes varēsiet noklausīties, atnākot uz koncertu, Rīgas Kultūras un atpūtas centrā "Imanta", 8. martā, plkst. 16.00!

8. martā plkst. 16.00 aicinām uz koncertu - sirsnīgu veltījumu sievietēm, mūzikā apjūsmojot viņu skaistumu un pievilcību. Koncertā piedalās solists Ingus Pētersons, vīru koris ABSOLVENTI un LU FMF jauktā kora AURA vīru grupa diriģenta Edgara Vītola vadībā un citi. Koncerta īpašie viesi - komponisti Ilze Arne un Māris Lasmanis.

Koncerta programmā iekļautas dziesmas, kuras izceļ sieviešu daili, cildina tās un stāsta par nesavtīgu vīriešu mīlestību pret sievieti. Vīru kora balsīs dzirdēsim gan vīru koru klasiku, gan tautas mūziku un pazīstamas melodijas, gan jaunus, tieši šim koncertam veidotus aranžējumus. LU FMF jauktā kora AURA vīru grupa kopā ar Ingusu Pētersonu un instrumentālo grupu atskaņos E. Dārziņa, A. Jurjāna, R. Paula, I. Arnes, M. Lasmaņa u.c. oriģināldziesmas.

PIEDALĀS:
Solists Ingus Pētersons
Vīru koris ABSOLVENTI, mākslinieciskais vadītājs – Edgars Vītols, diriģenti – Arvīds Platpers, Edgars Briņķis
LU FMF jauktā kora AURA vīru grupa, mākslinieciskais vadītājs – Edgars Vītols, diriģente Ilva Krauze, vokālais pedagogs - Inga Lisovska
Koncertmeistari, komponisti - Ilze Arne, Māris Lasmanis
Basģitāra – Dāvis Engers
Bungas – Jānis Ločmelis

Ieejas maksa: EUR 3.00. Biļetes pieejams "Biļešu paradīzes" kasēs, kā arī norises vietā pirms pasākuma.

Komentāri

Nav komentāru