Sveicam šīs vasaras skaistākos pārus!

Katru gadu, bet jo īpaši augustā, „Auras” mājaslapā parādās neikdienišķas tematikas raksti – kāzu apsveikumi – un par to mums ir liels, liels prieks! Rakstu (un pāru) skaits top arvien lielāks, tādēļ tas it nemaz nebūs nekas neparasts, ja kādreiz, dārgie lasītāji, jūs ieraudzīsiet šeit atsevišķu rakstu sadaļu, ar nosaukumu „Kāzas korī”. Šajā reizē vēlamies sveikt divus pārus – Anniju un Artūru Sokolovus, Līgu un Arti Krūziņus!

2015. gada 8. augustā gredzenus mija „Auras” 2. soprāns Annija Miķelsone (tagad – Sokolova) un Artūrs Sokolovs. Kas to būtu domājis, ka viena no mazajām, blondajām un ašajām soprānu meitenēm, kura „Aurā” dzied tikai 3. sezonu, šovasar izies pie vīra? Un tas nozīmē, ka tautastērpa vainadziņš šosezon Annijai būs jānomaina pret sievām domāto aubi. Artūrs korī gan vēl pagaidām nedzied un arī Annija uz laiku paņēmusi pauzi, bet kas to lai zina – varbūt jaunā sieva piedziedās jaunajam vīram pilnas ausis ar tik skaistām melodijām par kora labo auru, ka drīz vien abi kopā nāks dziedāt „Aurā”? Lai vai kā – novēlam lai vienotā dziesmā harmoniski skan kopā pavadītais laiks!

Lai gan kāzas korī jau ir diezgan pierasta lieta, tomēr pavisam īpašs notikums ir tad, ja viens ar otru sadziedājušies un galu galā arī apprecējušies divi auristi. Tā šī gada 15. augustā gredzenus mija divi ilggadēji „Auras” dziedātāji – 2. alts Līga Veinberga (tagad – Krūziņa) un kādreizējais „Auras” 2. tenors Artis Krūziņš. Savulaik Artis Krūziņš korī bija izpelnījies Varoņtenora titulu, ar ko saistītas dažas nedaudz piemirstas leģendas no kora pirmsākumiem, un ilgus gadus Artis Krūziņš bija arī galvenais kora maka glabātājs un veiksmīgs parādu piedzinējs. Līga Veinberga arīdzan pieder pie rūdīto auristu pulka, kam aiz muguras gan „Auras” 5 gadu jubilejas, gan 10 gadu jubilejas koncerti un vairāki konkursi. Dziedāšana korī nebūt nav vienīgais brīvā laika pavadīšanas veids, kas abiem tīkams – Krūziņu pāri aizrauj aktīvs dzīvesveids, piedzīvojumu meklēšana, sportiskas un pat ekstrēmas aktivitātes, kas abus saliedē vēl vairāk. Novēlam daudz baltu, saskanīgu dieniņu abiem kopā diženi un raženi dzīvojot!

Koris „Aura” sirsnīgi sveic šīs vasaras skaistākos pārus un novēl ilgu un laimīgu kopdzīvi! Un, protams, kā tad nu bez tā – tagad jūsu uzdevums pavisam noteikti ir kuplināt „Auras” bērnu vokālo ansambli „Šļupstiņš”! Rūūūūūgts!

 

Rakstā bez atļaujas izmantoti foto no jauno sievu personīgā publiskā arhīva Facebook.com

Komentāri

Dace

2015. gada 25. augustā, 20:26

Komentārs galīgi ne par tēmu. Jautājums - kāda būs ieejas maksa koncertos 24.09. un 21.10.? Ar biļetēm vai kā? Paldies!

Dāvis Engers

2015. gada 25. augustā, 22:32

Ieejas maksa droši vien simboliska... Bet jaunajiem pāriem "Rūgts!"

Zinātājs

2015. gada 31. augustā, 15:19

24.09. ieejas maksa 2Eur - 1h pirms koncerta 21.10. ieejas maksa 5 Eur - bilesuparadize.lv no 15.sept.

Dace

2015. gada 31. augustā, 21:03

Liels paldies par informāciju.