Atbalsti koncertuzveduma “Pie Daugavas” tapšanu!

Koris “Aura” aicina atbalstīt lielisko DA “Pērle” dejotāju, režisori Lauru Zemvaldi, kura visu savu brīvo laiku velta koncertuzveduma "Pie Daugavas" tapšanai! Tieši viņa šobrīd cīnās par iespēju saņemt finansiālu atbalstu koncertuzveduma “Pie Daugavas” norisei Latvijas Nacionālajā teātrī š.g. 4.maijā. “Auras” faniem jau ir pieredze vienā lielā balsošanas akcijā, tad nu ir atkal pienācis laiks sniegt palīdzīgus klikšķus. Viss, kas jādara – katru dienu jāatceras veltīt mirkli sava brīvā laika balsojumam. Balsošana ilgst līdz 31.martam, tātad atlikušas vien pāris nedēļas, kuru laikā patiesi censties palīdzēt. Ja kāds tomēr grib uzzināt vairāk, kāpēc mums katru dienu cītīgi jābalso, tad, lūk, kāds ir stāsts.

Apmēram pirms diviem gadiem Edgars Vītols un jauktais koris “Aura” kopā ar Raimonda Dzintara vadīto aizrautīgo deju ansambli “Pērle” un Lauru Zemvaldi, DA "Pērle" dejotāju un koncertuzveduma režisori, sagatavoja kopīgi veidotu stāstu par latviešu dzīves un darba gājumu saskaņā ar dabas ritmiem – koncertuzvedumu "Pie Daugavas", kas 2014. gada 26.aprīlī norisinājās uz Lielās Ģildes skatuves. Uzvedums bija īpašs ar to, ka visi horeogrāfiskie priekšnesumi notika dzīvās instrumentālas mūzikas pavadījumā, ar pazīstamu mūziķu piedalīšanos. Tika izpildītas skatuves dejas, kurām speciāli bija veidoti kora aranžējumi un dziesmas, ar zināmu un jaunveidotu horeogrāfiju. Koncertuzveduma tapšanā tika ieguldīts milzīgs darbs – visu daudzo dziedātāju, dejotāju, mūziķu grupas dalībnieku, solistu un citu noderīgu palīgu brīvais laiks. Ieguldītās pūles un skatītāju pozitīvais novērtējums pieprasīja koncertuzveduma atkārtojumu – tā 2015. gada 18. novembrī šis koncertuzvedums izskanēja otro reizi Līvānos. Šogad atkal pienācis laiks iepriecināt rīdziniekus un trešo reizi ļaut koncertuzveduma dziesmām un dejām savīties kopā – 4. maijā Latvijas Nacionālajā teātrī!

Tomēr, lai šis koncertuzvedums izdotos pavisam labi, mums ļoti noderētu finansiāls atbalsts, par ko cīnās Laura Zemvalde, konkursa pieteikumā sakot šādus vārdus: “Veltu visu savu brīvo laiku, lai atlasītu skaistākās dejas, skanīgākās dziesmas, ritmiskākos mūziķus, azartiskākos dejotājus, disciplinētāko kori, harizmātiskākos solistus, kurus vienot vienā veselumā – skaistā koncertuzvedumā par mums, par mūsu dzīvesziņu. Radīt emocijas uz skatuves, nodot tās zālei un aplausu formā saņemt tās sev atpakaļ. Tā ir nebeidzama uzlāde, nebeidzami cirkulējoša enerģija – mana dzīvības enerģija. Viena no šīm maģiskajā enerģijas apmaiņām notiks 4.maijā uz Latvijas Nacionālā teātra skatuves plkst. 18.00. Gaidīsim Jūs!”

Atbalstīsim radošo brīvā laika varoni Lauru! Brīvā brīdi atcerieties nobalsot, un tādējādi būsiet iepriecinājuši visus koncertuzveduma "Pie Daugavas" varoņus, bet atbildē mēs iepriecināsim jūs 4.maijā Latvijas Nacionālajā teātrī!

Balsojiet šeit: http://lacplesisalus.lv/brivalaikavaroni/varonis/laura-zemvalde/

Komentāri

Saņemamies

2016. gada 21. martā, 13:40

Pašlaik - 3.

Dace

2016. gada 30. martā, 06:31

Šorīt vairs neredzēju, par ko jābalso. Kas noticis?