Pavasaris - notikumiem bagāts

Šogad pavasaris "Aurā" ne tikai jaucis domas ar ziedu smaržu, bet arī reibinājis prātus ar dažādiem zīmīgiem dzīves - kā personīgās, tā profesionālās – notikumiem. Piedāvājam nelielu atskatu uz vissvarīgākajiem:

- 21. maijā apprecējies vēl viens auristu pāris, kas pirms gadiem korī "Aura" jau ieradās roku rokā - 2. alts Arita Barakauska (tagad jau Kohva) un 2. tenors Uldis Kohvs. Sirsnīgi apsveicam un novēlam lai "mūžu mūžos skan" jūsu mīlestības dziesma!

- Ilggadējo un kori no sirds mīlošo dziedātāju Līgas un Jāņa Užuļu ģimenē 23. maijā ienāca vēl viena atvase, dēls Jēkabs. Apsveicam laimīgos vecākus!

- Ja pie agra pavasara skaitāms arī janvāris, vēl nav par vēlu svinīgi sumināt auristus basu Mārtiņu Sandaru un 1. soprānu Gunu Doķi: viņu ģimene vienā piegājienā kļuva uz pusi kuplāka un skanīgāka, un Latvija - par diviem brašiem dēliem bagātāka!

- Mūsu kora ilggadējais dziedātājs 2. tenors Artis Krūziņš nesen kā aizstāvējis promocijas darbu, kura tēma bija "Sajauktu ierosinātu stāvokļu augstas izšķiršanas spējas spektroskopija cēziju un rubīdiju saturošās divatomu molekulās". Apsveicam mūsu jauno doktoru un novēlam ievērojamus panākumus zinātnē!

Redziet - cāļus skaita ne tikai rudenī. Redzēsim, kādus pārsteigumus mums vēl nesīs vasara...

Komentāri

Raivis Bēts

2016. gada 14. jūnijā, 15:40

Vai nevajadzētu tiešām sākt apdomāt pirmo iesaukšanu "Mežmalas šļupstiņā"?

Dāvis Engers

2016. gada 15. jūnijā, 10:47

Bēt, tie bērni jau vēl neuzvadas kā gar mežmalu skrējuši :D Bet "Šļupstiņā" varētu..

Raivis Bēts

2016. gada 15. jūnijā, 14:11

Es jau arī tieši par bērnu vokālo ansambli "Šļupstiņš" runāju!

Dāvis Engers

2016. gada 17. jūnijā, 10:55

Bet vispār prieks, ka pēdējā laikā Tenori rāda labu priekšzīmi! :)