Nāc dziedāt AURĀ!

Ir pienācis tas brīdis, kad Tev ir iespēja pievienoties iespējams, labākajam, bet pavisam noteikti draudzīgākajam, jautrākajam un skanīgākajam korim Latvijā - LU FMF jauktajam korim AURA. Ja Tev ir daudz enerģijas un arī Tu vēlies pievienoties mūsu lustīgajam, aktīvajam un ļoti (daudz) dziedošajam kolektīvam, tad gaidīsim Tevi 21. jūlijā no plkst. 15:00 līdz plkst. 18:00 Zeļļu ielā 25, 238. auditorijā uz noklausīšanos!

Par koncertu un citu pasākumu trūkumu noteikti nevarēsi sūdzēties. Aizvadītajā sezonā AURA no konkursa Prāgā pārveda divus zelta kausus un zelta diplomu, klausītājus priecēja Edgara Vītola jubilejas koncertā, Aspazijas un Raiņa simt piecdestmitgadei veltītajā koncertā, vokāli simfoniskās mūzikas koncertā Mūzikas akadēmijā, uzstājās tiešraidē Latvijas Radio maestro Raimonda Paula jubilejai veltītajā koncertā...un vēl un vēl! Tomēr par sezonas kulmināciju noteikti atzīstama piedalīšanās koncertuzvedumā „Pie Daugavas” uz Nacionālā teātra skatuves, kur gūtās emocijas vairums AURAS dziedātāju atmiņās saglabāsies līdz pat brīdim, kad viņiem būs mazbērni, ar kuriem tajās dalīties.

Kā noproti, ja nokļūsi „Aurā”, tad šajā sezonā Tevi sagaida gan smags, regulārs darbs, gan neaizmirstami piedzīvojumi. Iepriekšējo sezonu laikā ir izveidojušās noteiktas tradīcijas jeb tādi koncerti, bez kuriem AURA nav iedomājama – Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltīts koncerts LU FMF studentiem un darbiniekiem, labdarības koncerts Mežciema pansionātā, Ziemassvētku koncerti Rīgas baznīcās, kora EGLE, uzstāšanās Fizmatdienās un LU fakultāšu izlaidumos. Kas zina – varbūt atkal tiksim uzaicināti piedalīties sadraudzības koncertā Viļņā, Rīgas ziemassvētku lielkoncertā Ķīpsalā vai festivālā „Laba Daba”? Tāpat, katru gadu notiek kaut kas jauns, kaut kas negaidīts un absolūti spontāns. Taču jaunās sezonas gaidītākais un satraucošākais pasākums pavisam noteikti ir piedalīšanās konkursā Barselonā.

Par to, ka AURA prot kopīgi ne tikai strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināties tradicionālajā kora nometnē (plānotājā atzīmē 19.-21. augustu), kur ļoti gaidīsim visus jaunuzņemtos biedrus. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dalībniekiem iepazīt „vecos” un pārējos jauniņos, sajust īpašo kora AURU, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, labi atpūsties lieliskā kolektīvā, piedaloties dažādās aktivitātēs.

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:
Aizpildi pieteikuma anketu http://koris-aura.lv/#nr .
Patstāvīgi sagatavo fragmentu no kādas sev mīļas dziesmas – tā var būt tautasdziesma, kāda latviešu vai ārzemju komponista dziesma, galvenais – lai Tu spētu to nodziedāt tā, ka pašam(-i) un mūsu diriģentam Edgaram Vītolam prieks.
Ierodies 21. jūlijā Zeļļu ielā 25, 238.auditorijā (2.stāvs) uz noklausīšanos un nodemonstrē Edgaram un nepacietīgajiem klausīties atnākušajiem AURAs biedriem, ka spēj dziedāt. Noklausīšanās sākums plkst. 15:00, bet katram kandidātam iepriekšējā dienā uz e-pastu tiks nosūtīts precīzs laiks, cikos jābūt.

Būtisks uzņemšanas kritērijs ir Tava vēlme un varēšana piedalīties iknedēļas mēģinājumos, kuru laiks ir nemainīgs – katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00.

Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties, tāpēc nāc, pievienojies AURAI!

Komentāri

QQ

2016. gada 10. jūlijā, 22:19

Jau ir gandrīz gads, kopš FMF adrese ir Zeļļu 25, nevis Zeļļu 8.

AAA

2016. gada 11. jūlijā, 00:26

Vai ir iespējami citi laiki/dienas?

Absolvents

2016. gada 11. jūlijā, 09:34

Vai korī drīkst pieteikties dziedāt arī tie, kas vairs nav studenti?

Dziedošs absolvents

2016. gada 12. jūlijā, 08:46

Droši, var pieteikties arī tie, kas nekad nav bijuši studenti, vai ir studējuši citās augstskolās..