Jauno dalībnieku uzņemšanas rezultāti

Ilgi gaidītie jauno dalībnieku uzņemšanas rezultāti ir klāt! Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajam korim „Aura”, tā darbības 13. sezonā, pievienosies astoņi jauni dziedātāji. Kā jau katru gadu, pirmā jauno dalībnieku uzņemšana notika pašā vasaras vidū, laikā, kad Latvijas Universitātē ieplūst jauno studentu masas, lai reģistrētos studijām. Šo brīdi savām interesēm izmantoja „Auras” dziedātāji, lai savervētu jaunas un skanīgas balsis, ar ko kuplināt kora dziedājumu jaunajā sezonā.

Izpildījuši diriģenta Edgara Vītola noteiktos uzdevumus, kas katru gadu jaunajiem dziedāt gribētājiem jāveic noklausīšanās laikā, kora sastāvā iekļuvuši:

1. soprāns - Alise Alka

2. soprāns - Monta Barbina

2. soprāns - Krista Lorence

1. alts - Una Lokmane

1. alts - Liene Griķīte

1. tenors - Artūrs Sokolovs

2. tenors - Artis Kondratjevs

2. tenors - Arvis Gabranovs

Pirms saucam jūs par savējiem, aicinām piedalīties tradicionālajā kora nometnē, kas šogad norisināsies no 19. līdz 21. augustam Cēsīs. Sīkāka informācija vēl sekos, bet skaidrs ir viens – šo notikumu nevar laist garām, jo tieši dalība nometnē ir vislabākais iepazīšanās veids ar kora kolektīvu, kā arī tieši nometnē varēs kaut nedaudz apjaust kora repertuāra plašumu un plānoto aktivitāšu daudzumu. Nometnē dzirdēsiet daudzus neticamus un aizraujošus kora vēstures stāstus, no kuriem dažs labs jau kļuvis par leģendu. Kur vēl citur, ja ne nometnē, uz savas ādas izbaudīsiet īpašas, daudzu gadu garumā rūpīgi izkoptas kora tradīcijas, tajā skaitā arī jauno dalībnieku iesvētības, pēc kurām tad nu gan varēsiet sevi saukt par „Auras” dziedātājiem.

Uzgavilējam visiem jaunajiem dalībniekiem un novēlam skanīgu dziedāšanu “Aurā”, kā arī ceram, ka būsiet aktīvi dziedātāji, kuri piedalīsies gan iknedēļas mēģinājumu smagajā darbā, gan koncertu un konkursu spriegotajā satraukumā, gan arī kopīgo atpūtas brīžu vieglajā bezrūpībā!

Komentāri

Jautājums

2016. gada 25. jūlijā, 00:52

Kad īsti sākas jaunās sezonas mēģinājumi? Septembra sākumā?

Raivis Bēts

2016. gada 25. jūlijā, 10:04

Parasti mēģinājumi atsākās uzreiz pēc kora nometne. Šajā gadījumā tas nozīmētu - 23. augustā. Bet labāk uzgaidīt oficiālu informāciju!