Vēlies pievienoties AURAI?

Gatavojoties Dziesmu svētkiem, skanīgais un atraktīvais LU FMF jauktais koris AURA aicina savā pulkā jaunus dziedātājus! Ja Tev ir daudz enerģijas, mazliet drosmes un Tu vēlies pievienoties mūsu lustīgajam, aktīvajam un ļoti (daudz) dziedošajam kolektīvam, tad gaidīsim Tevi 20. jūlijā no plkst. 15.00 līdz plkst. 19.00 Zeļļu ielā 25, 238. auditorijā uz noklausīšanos!

Par koncertu un citu pasākumu trūkumu noteikti nevarēsi sūdzēties. Aizvadītajā sezonā AURA no konkursa Spānijā pārveda divus zelta diplomus, klausītājus priecēja Rīgas Ziemassvētku koncertos (uz brīdi AURA pārtapa par Rīgas Ziemassvētku kori!), uzstājās Latvijā pirmoreiz rīkotajā Sing Along tipa koncertā Doma baznīcā, kur izpildīja Hendeļa mesiju...un vēl un vēl! Gatavojoties XXVI Vispārējiem latviešu Dziesmu un XVI Deju svētkiem, 29. aprīlī notikušajā Inta Teterovska jaukto koru grupas skatē iegūts I pakāpes diploms. Paralēli Dziesmu svētku repertuāra apgūšanai un pieslīpēšanai, AURA gatavojas Eiropas koru čempionātam Nāciju Grand Prix, kas jau jūlijā notiks tepat – Rīgā.

Kā noproti, ja nokļūsi „Aurā”, tad šajā sezonā Tevi sagaida gan smags un regulārs darbs, gan neaizmirstami piedzīvojumi. Iepriekšējo sezonu laikā ir izveidojušās noteiktas tradīcijas jeb tādi koncerti, bez kuriem AURA nav iedomājama – Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltīts koncerts LU FMF studentiem un darbiniekiem, labdarības koncerts Mežciema pansionātā, Ziemassvētku koncerti Rīgas baznīcās, kora EGLE, uzstāšanās Fizmatdienās un LU fakultāšu izlaidumos. Kas zina – varbūt atkal tiksim uzaicināti piedalīties festivālā „Laba Daba”? Tāpat, katru gadu notiek kaut kas negaidīts un absolūti spontāns.

Par to, ka AURA prot kopīgi ne tikai strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināties tradicionālajā kora nometnē (18.-20. augustā), kur ļoti gaidīsim jaunuzņemtos biedrus. Tā būs lieliska iespēja jaunajiem dalībniekiem iepazīt „vecos” un pārējos jauniņos, sajust īpašo kora AURU, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, labi atpūsties lieliskā kolektīvā, piedaloties dažādās aktivitātēs.

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:
Aizpildi pieteikuma anketu (no 26. jūnija līdz 9. jūlijam).
Patstāvīgi apgūsti 2018. gada Dziesmu svētku repertuāru! Lai to izdarītu:

1) dziesmu svētku grāmatiņas iespējams iegādāties (http://www.musicabaltica.lv/lv/veikals/jauktais-koris/koris-a-cappella/xxvi-visprjo-latvieu-dziesmu-un-xvi-deju-svtku-noslguma-koncerts-dziesmas-koriem/ )

2) dziesmas var apgūt mājas lapā http://www.lnkc.gov.lv/koru_dziesmas/  (Lietotājvārds: DZSV2018; Parole: dziesmas)


Ierodies 20. jūlijā Zeļļu ielā 25, 238.auditorijā (2.stāvs) uz noklausīšanos un nodemonstrē žūrijai, ka spēj (labi) dziedāt. Noklausīšanās sākums plkst. 15:00, bet katram kandidātam iepriekšējā dienā uz e-pastu tiks nosūtīts precīzs laiks, cikos jābūt.

Būtisks uzņemšanas kritērijs ir Tava vēlme un varēšana piedalīties iknedēļas mēģinājumos, kuru laiks ir nemainīgs – katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00.

Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties, tāpēc nāc, pievienojies AURAI!

Komentāri

Nav komentāru