Nāc un pievienojies!

Sezona jau ir sākusies un nometne pavadīta, bet AURA labprāt dod vēl vienu iespēju jauniem dziedātajiem mums pievienoties! Ja nevarēji ierasties uz noklausīšanos vasarā, tad Tev ir ekskluzīva iespēja to izdarīt septembrī!

Lai kļūtu par AURAs dalībnieku:
Patstāvīgi apgūsti 2018. gada Dziesmu svētku repertuāru! Lai to izdarītu:

1) dziesmu svētku grāmatiņas iespējams iegādāties

(http://www.musicabaltica.lv/lv/veikals/jauktais-koris/koris-a-cappella/xxvi-visprjo-latvieu-dziesmu-un-xvi-deju-svtku-noslguma-koncerts-dziesmas-koriem/ )

2) dziesmas var apgūt mājas lapā 

http://www.lnkc.gov.lv/koru_dziesmas/ (Lietotājvārds: DZSV2018; Parole: dziesmas)

Aizpildi anketu

(https://docs.google.com/document/d/1ZqNMhB88JCk4jBzz778FE7_se2KMxOcjs4qkONA3jqA/edit?usp=sharing) un sūti to uz kora epastu – koris@koris-aura.lv

14. septembrī plkst. 16:30 ierodies Zeļļu ielā 25, 238.auditorijā (2.stāvs). Tevi tur gaidīs žurija, kurai Tu nodziedāsi kādu sev iecienītu un labi zināmu dziesmu.  (Visiem uz noklausīšanos jāierodas plkst. 16:30, kur tālāk process notiks rindas kārtībā.)

Būtisks uzņemšanas kritērijs ir Tava vēlme un varēšana piedalīties iknedēļas mēģinājumos, kuru laiks ir nemainīgs – katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00.

Tev nav obligāti jābūt LU Fizikas un matemātikas fakultātes studentam – mūsu vidū ir cilvēki no citām fakultātēm un pat augstskolām, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties, tāpēc nāc un pievienojies AURAI!

 

 

 

Komentāri

Laima

2017. gada 6. novembrī, 11:51

Sveicināti, vēlētos pievienoties Jūsu skanošajai komandai. Saprotu, ka septembra laiks jau ir nokavēts, bet jautājums, vai ir iespēja vēl pievienoties arī tagad novembra mēnesī?

Zane Skujiņa

2017. gada 7. novembrī, 16:35

Sveika, Laima! Iesaku sakomunicēt ar kora AURA prezidenti Madaru Ziņģi - iespējams, viņa Tev spēs palīdzēt atbildēt uz šo jautājumu! :) madara.zinge@gmail.com, 29443489