Balti un gaiši Ziemassvētki kopā ar AURU!

Koris AURA un diriģents Edgars Vītols aicina kopā sasildīt sirdis un sapņot par baltiem Ziemassvētkiem, divos sirsnīgos un gaišos Ziemassvētku koncertos. 

Ceturtdien, 21. decembrī Latvijas Universitātes Lielajā aulā plkst. 19:30 notiks sirsnīgs koncertuzvedums “Baltie Ziemassvētki”, kurā fizmatu jauktais koris “AURA” kopā ar Tomu Brici, solistiem un instrumentālo grupu aicinās kavēties atmiņās un sapņot par īstiem, baltiem Ziemassvētkiem.
Koncertuzvedums veidots kā vienots stāsts par Ziemassvētku vakaru, kurā ļaudis dodas uz baznīcu, kavējas pārdomās par aizvadītajā gadā padarīto un lūgšanās priecājas par Jēzus Kristus dzimšanu. Mierīgam vakaram seko Ziemassvētku diena, kurā dziedātāji iejūtas kādā bērnības tēlā un - nu jau Ziemassvētku dienā izdzīvo priecīgus mirkļus ar pikošanos, eglītes rotāšanu, piparkūku cepšanu, kā arī aizdomājas par tiem, kuru ikdiena, likteņa triecienu dēļ, paiet grūtībās, pat vientulībā.
Koncertuzvedumā “Baltie Ziemassvētki” dziesmas mijas ar prozas tekstiem, reālā ikdiena savijas ar pasaku tēliem, bet koncerta izskaņā svētku sirsnība vienojas ar patiesu līksmību, aicinot iesaistīties arī uzveduma klausītājus. Koncertā skanēs pazīstamas dažādu tautu Ziemassvētku dziesmas gan latviešu, gan angļu valodās.
Koncerta laikā dalībnieki izies no ierastajām kora rindām un, izmantojot īpaši veidotus skatuviskos elementus un dažādus aksesuārus, paši nonāks baltā ziemas pasakā. Uzvedumu papildinās solistu balsis, instrumentālais pavadījums un īpaši veidota gaismu režija.
Koncertuzveduma garums 1h 20 min, ieeja bez maksas. 

Piektdien, 22.decembrī Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātē plkst.18:00 notiks AURAs Ziemassvētku koncerts, kurā kopā aizvadīsim krāšņo 2017. gadu, atcerēsimies par kopā pavadīto laiku koncertos, skatēs un konkursos, izpildot fragmentus no šī gada spilgtākajiem repertuāriem, kā arī siltās, mājīgās sajūtās izpildīsim Ziemassvētku dziesmas.
Ieeja koncertā bez maksas. 

Komentāri

Nav komentāru