Koris “Aura” uzņem jaunus dalībniekus!

Ja šobrīd sēdi mājās un domā, cik lieliski būtu dziedāt kādā korī un piedalīties Dziesmu svētkos, vai gluži vienkārši, cik labi būtu saturīgi un skaisti pavadīt savu brīvo laiku kopā ar līdzīgi domājošiem, dziedošiem, aktīviem un draudzīgiem cilvēkiem, tad tev ir visas iespējas iekļūt, iespējams, labākajā korī pasaulē, un kopā ar to sākt gatavoties jau nākamajiem Dziesmu svētkiem, pirms tam piedaloties neskaitāmos mēģinājumos, koncertos, konkursos, nometnēs, norīkojumos, ballītēs, festivālos un citos, gan iepriekš rūpīgi plānotos, gan pēkšņi, strauji uzradušos, pasākumos, kuriem nav iespējams pateikt “nē”. Kas ir šis koris? Tas ir LU fizmatu jauktais koris “Aura”, kas aicina pieteikties visus dziedāt gribētājus, aizpildot pieteikuma anketu līdz 18. jūlija plkst.12.00. Jauno dalībnieku noklausīšanās notiks 19. jūlijā plkst.16.00, pirms tam katram tiks izsūtīts konkrēts ierašanās laiks.

Tavs uzdevums ir:

  • līdz 18. jūlija plkst. 12.00 aizpildīt pieteikuma anketu;
  • sagatavot dziesmu, kuru izpildīsi noklausīšanās laikā;
  • būt gatavam apmeklēt visus kora mēģinājumus katru otrdienu un trešdienu no plkst.18.30 līdz 21.00, LU Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātē, Zeļļu ielā 25, 238. auditorijā;
  • būt gatavam apmeklēt visus kora koncertus, konkursus un citus pasākumus.

Ja iekļūsi “Aurā”, tad nākamajā sezonā tevi sagaida dalība starptautiskajā mūzikas festivālā “Laba Daba”, kas notiks jau 4. augustā, tālāk – ikgadējā kora nometne  no 24. līdz 26. augustam, dažādi patriotiski, Latvijas simtgadei veltīti koncerti novembrī, kā arī Ziemassvētki Vācijā, koris gatavojas arī savai 15 gadu jubilejai, kas tiks atzīmēta lielā koncertā kopā ar pazīstamiem māksliniekiem, LU 100 gadu jubilejai, kas notiks Arēnā Rīga, kā arī 2019. gada vasarā paredzēta dalība starptautiskā konkursā. Bet šīs ir tikai šobrīd plānotās aktivitātes, klāt nāks vēl divtik daudz neplānotu un ne mazāk interesantu, muzikālu pasākumu "Auras" diriģenta Edgara Vītola vadībā, kuros būs nepieciešama tava dalība.

Dziedāšana “Aurā” ir kas vairāk par vienkāršu brīvā laika pavadīšanu, jo “Aura” kļūst par dzīvesveidu. Ar “Auru” tev nekad nebūs garlaicīgi, jo tieši te tu iegūsi savus vislabākos draugus, ar kuriem kopā iekļūsi neaizmirstamos piedzīvojumos. Dziedot “Aurā”, tu dziedāsi uz visdažādākajām skatuvēm gan Latvijā, gan ārpus tās, iemācīsies dziedāt vairākās valodās, sapratīsi, kas ir “koncerta seja”, un uzzināsi, ko nozīmē kora EGLE. Ja vēlies to visu piedzīvot, nāc un pievienojies “Aurai”!

Komentāri

Nav komentāru