Uzņemšana korī AURA

Vai esi gatavs skanīgiem piedzīvojumiem, nebaidies ik dienu mosties ar kādu galvā “iesprūdušu” dziesmu, gribi uzzināt, kā pacelt aukslēju, un vēlies sajust īpašo kora AURU? Tad Tev ir pienācis laiks pievienoties, iespējams, lieliskākajam korim pasaulē! Tuvojoties jaunai sezonai, LU FMOF jauktais koris AURA uzņem dziedātājus visās balss grupās.

Lai kļūtu par kora AURA dalībnieku:
1) Aizpildi pieteikuma formu līdz 15. jūlija plkst. 12.00 un nosūti to uz kora e-pastu – koris@koris-aura.lv
2) Sagatavo dziesmu, ko dziedāsi noklausīšanās laikā – tā var būt vienkārša tautasdziesma, fragments no kādas Tev mīļas balādes vai latviešu estrādes popūrijs; galvenais, ka spēj to nodziedāt tā, ka pašam/-ai un diriģentam Edgaram Vītolam prieks!
3) Nāc uz noklausīšanos 16. jūlijā LU Zinātņu mājas (Jelgavas iela 3) 105. auditorijā. Noklausīšanās sākas plkst. 15.00, bet par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim Tevi e-pastā.

Iepriekšējo sezonu laikā koris AURA ir pieņēmis dažādus radošus muzikālos izaicinājumu – esam devušies Ziemassvētku koncertturnejā pa Vācijas pilsētām, vairākkārt uzstājušies mūzikas festivālā “Laba daba”, veidojuši iespaidīgus koncertuzvedumus kopā ar dejotājiem, ieguvuši godalgas un zelta diplomus starptautiskos konkursos, sadarbojušies ar Latvijā atzītiem mūziķiem un komponistiem, piemēram, maestro Raimondu Paulu vai leģendāro grupu Jumprava, un vēl, un vēl… Arī nākamajā sezonā AURA nesnaudīs, jo jau tagad ir zināms, ka šajā rudenī ar krāšņiem koncertiem atzīmēsim dažas apaļas jubilejas – LU simtgadi un jaunās sezonas gaidītāko notikumu – AURAS 15 gadu jubileju.

Par to, ka AURA prot ne tikai kārtīgi strādāt, bet arī labi atpūsties, varēsi pārliecināties tradicionālajā kora nometnē (plānotājā atzīmē 23.-25. augustu), kur ļoti gaidīsim visus jaunos dalībniekus. Tā būs lieliska iespēja iepazīt pārējos koristus, sajust kora unikālo un sirsnīgo noskaņu, kopīgi apgūt repertuāru un, protams, izbaudīt kora tradīcijas, vienojoties dažādās aktivitātēs kopā ar AURAS draudzīgo kolektīvu.

Ņem vērā:
• Kora mēģinājumi notiek katru otrdienu un trešdienu no 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3).
• Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam; mūsu vidū ir cilvēki arī no citām fakultātēm un universitātēm, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties.

AURA gaida Tevi uz tikšanos 16. jūlijā!
 

Komentāri

Nav komentāru