Korim AURA piebiedrojas jauni dalībnieki

Kopš 15. sezonas noslēguma jūnija beigās kora AURA dalībnieki bauda pelnītu atpūtu no saspringtā mēģinājumu un koncertu grafika, to aizstājot ar ikrīta iedziedāšanos dušā un populārāko ziņģu izpildīšanu pie ugunskura. Tikmēr kora vadības atvaļinājums ir bijis pavisam īss, jo 16. jūlijā notika potenciālo AURAS dalībnieku noklausīšanās, kurā kora diriģents Edgars Vītols kopā ar mazliet bargo žūriju izvērtēja katra kandidāta dziedātprasmes.

Pēc intensīvas dažādo sniegumu izvērtēšanas un spraigām diskusijām žūrija lēma, ka kora AURA skanējumu nākamajā sezonā kuplinās četras jaunas balsis:

Paula Zariņa - 2. soprāns

Kristina Oļševska - 1. alts

Agnese Dzenīte - 1. alts

Ance Miķelsone - 2. alts

Uzgavilējam jaunajām dziedātājām un vēlam īpaši spožu balss skanējumu, izcilu mēģinājumu un koncertu apmeklējumu, kā arī bezrūpīgus atpūtas brīžus kopā ar kori AURA! Lai iepazītos ar kora plašo repertuāru, kas būs nepieciešams turpmākajos kora koncertos, un ātrāk iejustos auristu kolektīvā, aicinām piedalīties tradicionālajā kora nometnē, kas šogad norisināsies no 23. līdz 25. augustam Aulejā. Tur palīdzēsim viens otram piepūst matracīti, izbaudīsim kora dažādās tradīcijas, kopīgi sportosim (dejas arī ir sports!), iesvētīsim jaunos kora dalībniekus, plecu pie pleca cīnīsimies ar jauna nošu repertuāra kalniem un, protams, no rīta līdz vakaram (rītam?) dziedāsim. Pēc nometnes, sākoties kora darbības 16. sezonai, atsāksies arī iknedēļas mēģinājumi – katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00 Jelgavas ielā 3.

Lai mums visiem kopā skanīgi un skaisti kora AURA 15. jubilejas svētki, kā arī radoša un muzikāliem piedzīvojumiem bagāta nākamā sezona!

P.S. Ja šo noklausīšanos palaidi garām, neuztraucies – nākamā uzņemšana korī AURA gaidāma jau septembra sākumā. Tāpēc seko līdzi jaunumiem, un, iespējams, jau pavisam drīz tiksimies auristu rindās!


 

Komentāri

Nav komentāru