Apsveikuma vārdi kora krusttēvam jubilejā!

Vakar, 2.septembrī, mums bija tas gods piedalīties svinībās un ar muzikālu sveicienu priecēt LU FMOF izpilddirektoru, AURAs krusttēvu Visvaldi Neimani skaistā un apaļā jubilejā!

Savus apsveikumus un dziesmas vienmēr veltām no visas sirds, taču šis apsveikums bija vēl jo īpašāks, jo Neimaņa kungam esam pateicīgi par ļoti daudzām lietām, notikumiem un, pats galvenais – par to, ka vispār esam!

„Bez Neimaņa kunga nebūtu LU FMOF jauktā kora, jo viņš bija tas cilvēks, pie kura aizgājām un teicām, ka būtu baigi forši, ja fakultātei būtu savs koris. Kā jau Visvaldis, viņš teica, ka jāpadomā. Ilgi gan viņš nedomāja,” atceras AURAs pirmā prezidente Līga Užule. Šī brīža kora prezidente Madara Ziņģe papildina „Visvaldis, manuprāt, ir pirmais cilvēks, kurš ticēja un noticēja korim jau no paša sākuma – pirms mēs bijām ieguvuši zelta medaļas un kļuvuši par 10. labāko amatierkori Latvijā. Bez viņa mums tiešām nebūtu ne šāda nosaukuma, ne fizmatu identitātes. Bez viņa mēs nebūtu varējuši braukt pirmajos ārzemju braucienos, kā arī 10 gadu garumā saukt Zeļļus par savām mājām.” Ne tikai kora vadību, bet arī dziedātājus, pieminot Visvaldi Neimani, pārņem pozitīvas emocijas: „Man liekas, ka jo ilgāk korists dzied korī, jo vairāk jūt, ka viņš tiešām ir tāds kā krusttēvs un uzticības persona. Viņš vienmēr nāk pretī ar smaidu, lai arī kurš no mums pie viņa dotos,” priecājas ilggadēja kora dziedātāja Lelde Kupče. Taču visprecīzāk Neimaņa kunga personību spēj raksturot AURAs mākslinieciskais vadītājs Edgars Vītols: „Ir cilvēki, kuri runā ļoti daudz, bet ir cilvēki, kuri ļoti daudz dara. Visvaldis Neimanis ir tas, kurš, pat nepasakot nevienu vārdu, ir izdarījis visu un tikai pēc tam paziņo: ”Jums jau ir tas, ko vēlējāties!”.

Vēlreiz sirsnīgi sveicot un sakot PALDIES,
AURA

 

Komentāri

Nav komentāru