Izsludināta jauno dziedātāju uzņemšana

Nu jau kāds laiciņš aizritējis kopš XXIV Vispārējiem latviešu dziesmu svētkiem. Taču kora dzīve pēc tiem nav apstājusies, tieši otrādi. Tādēļ Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajā korī „AURA” tiek izsludināta jauno dziedātāju uzņemšana.

    Uzņemšana notiks 3 dienas: 12. augustā plkst. 17.00, tieši pirms kora jaunās sezonas atklāšanas mēģinājuma un 2. un 3. septembrī plkst. 17.00. Uzņemšanas vieta – Fizikas un matemātikas fakultātes Matemātikas nodaļa Zeļļu ielā 8, 238. auditorija.
    Uzņemšanas process sāksies ar anketas aizpildīšanu, kurā topošajiem kora dziedātājiem būs jāatklāj savi personas dati, iepriekšējā dziedāšanas pieredze un cita nemazāk svarīga informācija. Pēc anketas aizpildīšanas notiks balss resursu pārbaude, kā arī katram pretendentam tiks prasīts nodziedāt dziesmu, pēc brīvas izvēles. Protams, procesa noslēgumā var sekot vēl kādi papildus jautājumi. Uzņemšanas rezultāti tiks publicēti „AURAs” mājas lapā. Jāatzīmē, ka pretendentiem, kas atnāks 12. augustā un pietiekami labi sevi pierādīs, būs iespēja kopā ar kori piedalīties braucienā uz Vīni, kas paredzēts novembrī.
    Jāatceras, ka kļūšanas par „AURAs” dziedātāju uzliek arī savus pienākumus kā, piemēram, regulāra mēģinājumu un koncertu apmeklēšana, aktīva iesaistīšanās kora dzīvē, citu kora dalībnieku un, it sevišķi diriģenta un koncertmeistares, cienīšana un mīlēšana. Plānots, ka mēģinājumi notiks 2 reizes nedēļā, otrdienas un trešdienas vakaros, Fizikas un Matemātikas fakultātes telpās Zeļļu ielā 8!
    Ja esi gatavs iesaistīties muzikālos piedzīvojumos ar kori „AURA”, tad droši nāc uz jauno dziedātāju uzņemšanu. Ja ir kādi jautājumi vai neskaidrības, tad nekautrējies un sazinies ar „AURAs” diriģentu Edgaru Vītolu pa e-pastu edgarsvitols@e-apollo.lv. Uz tikšanos!

Komentāri

Nav komentāru