Vēlies dziedāt "Aurā"?

Vai nebaidies apmaldīties nošu repertuārā, esi gatavs ik dienu doties gulēt ar kādu galvā “iesprūdušu” dziesmu un vēlies sajust to draudzīgo auru, kas mūs vieno zem viena kora nosaukuma? Tad Tev ir pienācis laiks pievienoties, iespējams, lieliskākajam korim pasaulē! Tuvojoties jaunai sezonai, LU FMOF jauktais koris "Aura" uzņem dziedātājus visās balsu grupās. Pieteikšanās līdz 6. septembrim.

Kas jādara, lai pieteiktos?
1) Līdz 6. septembra pusnaktij aizpildi pieteikuma formu;
2) Sagatavo dziesmu, ko dziedāsi noklausīšanās laikā – tā var būt gan tautasdziesma, gan balāde, gan populārs pasaules estrādes gabals - galvenais, ka spēj to nodziedāt tā, ka pašam/-ai prieks;
3) Nāc uz noklausīšanos 9. septembrī LU Zinātņu mājas (Jelgavas iela 3) 105. auditorijā. Noklausīšanās sākas plkst. 16.00, bet par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim Tevi e-pastā (ja netiec uz noklausīšanos šajā datumā, nebēdā, meklēsim citu risinājumu!)!

! Piesakoties Tev jābūt gatavam ierasties uz kora mēģinājumiem, kas notiek katru otrdienu un trešdienu no 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3), kā arī apņemties apmeklēt visus kora koncertus, konkursus, norīkojumus, festivālus, ballītes un citus pasākumus un avantūras, kas variē no Ziemassvētku koncertturnejas Vācijā vai dziedāšanas Latvijas Nacionālajā Operā līdz tautas deju dejošanai uz Nacionālā teātra skatuves.

Ņem vērā – Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam; mūsu vidū ir arī absolventi, kā arī cilvēki no citām fakultātēm un universitātēm, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties.

"Aura" gaida Tevi uz tikšanos 9. septembrī!
 

Komentāri

Inga

2021. gada 4. maijā, 12:33

Labdien. Šogad arī varu pieteikties var?