Pievienojies korim AURA!

Gatavojoties nākamajiem Dziesmu svētkiem, LU FMOF jauktais koris AURA aicina savā pulkā jaunus dziedātājus visās balsu grupās! Sākoties kora jaunajai sezonai, esam gatavi iet gulēt un mosties ar dziesmu lūpās, apmaldīties nošu kaudzēs, draudzēties ar citiem kolektīviem un viens ar otru, kopīgi atpūsties un strādāt, un, protams, piedalīties spontānos koncertos un mēnešiem apgūt neskaitāmas jaunas dziesmas kārtējai grandiozajai avantūrai, ko izplānojis kora diriģents Edgars Vītols. Ja vēlies, lai koris AURA kļūst arī par tavu dzīvesveidu, aizpildi pieteikuma anketu un nāc uz noklausīšanos 7. septembrī!

Kā pieteikties, iespējams, labākajam korim pasaulē?

1) Līdz 5. septembra pusnaktij aizpildi pieteikuma formu;

2) Sagatavo dziesmu, ko dziedāsi noklausīšanās laikā – tā var būt gan tautasdziesma, gan balāde, gan tava mīļākā Eirovīzijas dziesma  – galvenais, ka spēj to nodziedāt tā, ka pašam/-ai prieks;

3) Nāc uz noklausīšanos 7. septembrī LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3). Noklausīšanās sākas plkst. 16.00, bet par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim Tevi e‑pastā (ja netiec uz noklausīšanos šajā datumā, nebēdā, meklēsim citu risinājumu!)!

Ņem vērā!

  • Kora mēģinājumi notiek katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3).
  • Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam, lai dziedātu AURĀ – mūsu vidū ir arī absolventi, kā arī cilvēki no citām fakultātēm un universitātēm, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties. Gaidīsim visus dziedātgribētājus!

Komentāri

Nav komentāru