Sveicam jaunos auristus!

Vakariem kļūstot arvien tumšākiem un aukstākiem, no LU Zinātņu mājas logiem otrdienu un trešdienu vakaros izstaro pēdējā laikā neierasti silta gaisma, plūst čalas, smiekli un dziesmas – kora AURA jaunā sezonā ir sākusies! Lai gan septembris ir knapi paspējis ieskrieties, koris jau paspējis kārtīgi izdziedāties kora nometnē, kas šogad notika Lejasciemā, kā arī dziesmoti atklājis svinīgo LU darbinieku kopsapulci. Mēģinājumos notiek sparīga jaunā repertuāra apguve – pa notīm mums dažbrīd iet kā pa kalniem, taču esam apņēmības pilni septembra beigās savus fanus priecēt ar kādu rudenīgu koncertu. Arī AURAS vadība nav snaudusi un šajā sezonā ir noturējusi jau veselas divas uzņemšanas ar vairākiem desmitiem dziedātgribētāju!

Svinīgi paziņojam, ka nākamajā sezonā kora AURA rindas kuplinās un ar savām skanīgajām balsīm priecēs 14 jauni dziedātāji!

1. soprāni - Veronika Vagotiņa-Vagule, Lauma Eglīte

2. soprāni - Ieva Vimba, Annija Skrule, Anete Sēle, Liesma Zariņa

1. alti - Marta Kamena Mālniece, Torija Rače, Laura Bembere, Alise Rasa Lapiņa

2. alti - Elvita Krastiņa

1. tenori - Krišjānis Brasliņš

2. tenori - Kaspars Mazurs

baritoni - Dāvis Bemberis

Uzgavilējam visiem jaunajiem auristiem, kas mūsu raibo auru noteikti iekrāsos vēl neredzētos toņos! Novēlam vairot dziedātprieku, trenēt aukslēju un spodrināt toni, neapmaldīties nošu repertuārā, cītīgi apmeklēt visus mēģinājumus, koncertus, konkursus, ballītes, iesaistīties kora darbos un ēverģēlībās un kora rindās rast ne vien muzikālu baudījumu, bet arī lieliskus draugus!

Lai mums visiem kopā radoša un muzikāliem piedzīvojumiem bagāta nākamā sezona! Tiekamies mēģinājumos!

Komentāri

Nav komentāru