Gribi piedalīties Dziesmu svētkos? Nāc dziedāt AURĀ!

Vai zināji, ka pēdējā iespēja ielēkt vilcienā ar galamērķi "Mežaparka Lielā estrāde" ir TAGAD, jo nākamie Dziesmu svētki notiks jau nākamgad? Vai esi gatavs dažādām muzikālām avantūrām, nebaidies ik dienu mosties ar galvā iesprūdušu dziesmu un vēlies sajust īpašo kora AURU? Tad Tev ir pienācis laiks pievienoties, iespējams, lieliskākajam korim pasaulē! Tuvojoties jaunai sezonai, LU FMOF jauktais koris AURA uzņem dziedātājus visās balss grupās.

Lai kļūtu par kora AURA dalībnieku:

  1. Līdz 14. augusta pusnaktij aizpildi pieteikuma formu;
  2. Sagatavo dziesmu, ko dziedāsi noklausīšanās laikā – tā var būt gan tautasdziesma, gan balāde, gan tava mīļākā Eirovīzijas dziesma  – galvenais, ka spēj to nodziedāt tā, ka pašam/-ai prieks;
  3. Nāc uz noklausīšanos 16. augustā LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3). Par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim Tevi e‑pastā (ja netiec uz noklausīšanos šajā datumā, nebēdā, meklēsim citu risinājumu!)!

Ņem vērā:

  • Kora mēģinājumi notiek katru otrdienu un trešdienu no plkst. 18.30 līdz 21.00 LU Zinātņu mājā.
  • Tev nav obligāti jābūt fizmatam, lai dziedātu AURĀ – mūsu vidū ir arī citu fakultāšu un universitāšu studenti un absolventi, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties. 

NB: AURAs dalībnieki apņemas apmeklēt visus mēģinājumus, koncertus, konkursus, Dziesmu svētkus, norīkojumus, festivālus, ballītes un citas avantūras, kas variē no tautas deju dejošanas uz Nacionālā teātra skatuves līdz salūta attēlošanai Skuteļa šovā. 

Tiekamies mēģinājumos!

Komentāri

Nav komentāru