Pievienojies korim AURA!

Dziesmu svētki ir beigušies, bet AURA turpina skanēt! Tuvojoties jaunajai sezonai, LU FMOF jauktais koris AURA uzņem dziedātājus visās balsu grupās.

Kas jādara, lai kļūtu par kora AURA dalībnieku?
1) Līdz 6. augusta pusnaktij jāaizpilda pieteikuma forma - ieej.lv/korisaura
2) Jāsagatavo dziesma, ko dziedāsi noklausīšanās laikā – tā var būt gan tautasdziesma, gan balāde, gan populārs pasaules estrādes gabals - galvenais, ka spēj to nodziedāt tā, ka pašam/-ai prieks;
3) Jāierodas uz noklausīšanos 8. augustā LU Zinātņu mājā (Jelgavas iela 3). Par noklausīšanās norisi un precīzu ierašanās laiku informēsim Tevi e-pastā!

Piesakoties, Tev jābūt gatavam/-ai:
• Ierasties uz kora mēģinājumiem, kas notiek katru otrdienu un trešdienu no 18.30-21.00 LU Zinātņu mājā, kā arī apmeklēt visus kora koncertus, konkursus, norīkojumus, festivālus, ballītes un citas avantūras.
• Apmeklēt kora nometni, kas notiks no 18.-20. augustam Madonā. Tur Tev būs iespēja pirmoreiz satikt pārējos auristus un sajust to unikālo auru, kas vieno mūs zem kopīga kora nosaukuma.
P.S. Tev nav obligāti jābūt LU FMOF studentam, lai dziedātu AURĀ; mūsu vidū ir dziedātāji arī no citām fakultātēm un universitātēm, bez kuriem mūsu kolektīvu būtu grūti iedomāties.

Tiekamies mēģinājumos!

Komentāri

Nav komentāru