Tapis pirmais kora koncerta audio ieraksts

9. oktobrī, AURAs jubilejas koncerta ietvaros, izskanēja garīgās mūzikas koncerts Anglikāņu baznīcā, kurā tika izpildīti gan jauni, gan veci, gan latviešu, gan ārzemju komponistu skaņdarbi. Katrs koncerts AURAi ir unikāls un neatkārtojams gan emociju, gan sajūtu ziņā, kā arī turpat katrreiz ir atzīmējami fakti, ar ko šis koncerts ieiet vēsturē. Šoreiz tādi ir divi: šis koncerts lielai daļai jauno dziedātāju bija pirmais nopietnais koncerts kora sastāvā un šajā uzstāšanās reizē beidzot tapa pirmais amatiera audio ieraksts.

Lai gan pati baznīca bija tika auksta, ka dažiem sala rokas un radās citas sīkas nebūšanas vēsās temperatūras dēļ, tomēr kārtējo reizi AURA pierādīja, ka nekādi šķēršļi nevar apturēt kori sagādāt fantastiskas sajūtas sev un klausītājiem. Arī skaņas dinamika baznīcas akustiskajā telpā bija nepieciešamajās robežās, lai piepildītos koristu sen lolotais sapnis – noklausīties sevi no malas.

Taču, kā izrādās, tā nav tikai koristu privilēģija, jo, jebkurš interesents, kora koncertā izpildītas dziesmas var noklausieties iekš www.koris-aura.lv vai www.draugiem.lv mūzikas sadaļā. Tagad atliek turpināt gaidīt kora lielo jubilejas koncertu 7. novembrī, kas noteikti atnesīs jaunas ziņas, vēsmas, tenkas un dažādus, gan video, gan audio ierakstus. Uz tikšanos! :)

Komentāri

Valdis Zuters

2009. gada 14. oktobrī, 02:00

Vēlreiz paldies Dāvim par koncerta audio ierakstu! :)

Reinis Taukulis

2009. gada 14. oktobrī, 10:55

Pamanīju, ka draugos neskan trīs dziesmas: Ave Maria, Locus iste un Minjona.

Valdis Zuters

2009. gada 14. oktobrī, 12:14

Draugiem ar šo sadaļu dažkārt ir problēmas un dažādos mūzikas profilos dažas dziesmas šad un tad neskan, bet tā ir pārejoša kaite. Man šobrīd visas dziesmas draugos var noklausīties!

Mārtiņš Preiss

2009. gada 14. oktobrī, 23:15

Tad Mūzu tomēr izdevās ierakstīt?

Valdis Zuters

2009. gada 15. oktobrī, 01:47

Muļķības, kas tev tā liek domāt??!!!!