2 no 3 =14!!!

Šis pieturzīmju, skaitļu un burtu virknējums saka tikai to, ka koris AURA ir aizvadījis 2. no kopā 3 jubilejas koncertiem. Un to, ka 2. koncerta dienā līdz lielajam gala koncertam bija palikušas tikai 14 dienas. Maz vai daudz, spriediet paši, bet tikmēr AURA arvien straujāk dodas pretim savam grandiozajam 5. gadu jubilejas piedzīvojumam.

24. oktobrī Aura aizvadīja savu pēdējo nopietno dziedāšanu pirms 7. novembrī gaidāmā jubilejas noslēguma koncerta Latvijas Universitātes lielajā aulā. Šoreiz Auristi priecēja Mežciema Sociālās aprūpes centra iemītniekus un darbiniekus, izpildot teju visus lielā jubilejas koncerta programmas skaņdarbus.

 

Aura Mežciema Sociālās aprūpes centrā neviesojās pirmo reizi. Pirms tam jau AURA daudzas reizes, lai gan stipri citādākā sastāvā, bet bija šeit dziedājusi. Pēdējā laikā, saspringtā grafika dēļ, korim ir aizvien grūtāk izrauties, lai šajā vietā uzdziedātu, bet, kā zināms, Auristi savus klausītājus neaizmirst, tādēļ arī šoreiz laiks atradās. Šoreiz arī koris nebija atbraucis tukšām rokām, jo bija sarūpēts papildinājums aprūpes centra bibliotēkai dažādu grāmatu un citu lasāmu lietu formā.

 

Pēc koncerta sekoja kora pēc pasākums kādā nelielā pirtiņā, ar mērķi sapazīties ar jaunajiem kora dalībniekiem un palīdzēt tiem ieintegrēties kora sastāvā. Pasākuma mērķis arī piepildījās ar uzviju, jo jauniņie ĻOTI uzskatāmi un sadzirdami varēja vērot un piedalīties kora visdziļākajās tradīcijās, kas laikam ejot nemirst, bet arvien aug un attīstās, un atklājās pilnā godībā – gluži kā paši koristi. Tā nu arī šīs jaukais vakars beidzās: kādam mājīgajās koju istabiņās, kādam – varbūt ne tik plašos un ērtos apartamentos, bet galvenais jau ir tas, kas emociju bija daudz un tās pietiks ilgam laikam.  

 

Komentāri

Ansis

2009. gada 29. oktobrī, 15:26

Prieks par jums, taa turet! :)

bēts

2009. gada 29. oktobrī, 15:30

Ansi, laipni aicināts uz mūsu svinīgo koncertu 7.novembri Aulā!