Tā diena ir klāt, jubilejas koncerts jau šodien 16:00!

Šis notikums tuvojās arvien straujāk un straujāk un kā var secināt, nevienam nav izdevies to apturēt, jo Aura lieliem soļiem ir pietuvojusies minimālā attālumā savam piecu gadu jubilejas koncertam „Nu es varu gavilēt”, kas norisināsies šodien plkst. 16.00 Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Tiek steigts pabeigt pēdējos organizatoriskos jautājumus un koris ir pamatīgi sācis noskaņoties sava lielā mērķa izpildei – lai Jums, klausītāj, mūsu koncerts radītu nebijušas sajūtas.

Šīs muzikālais piedzīvojums sākās 2004. gada rudenī, kad dienas gaismu ieraudzīja Rīgas Centra rajona skolotāju koris „Aura”. Sākotnējais sastāvs – pavisam neliels, koncerti – pavisam nedaudz, repertuārs – knaps, atpazīstamība – nekāda. Bet ne uz ilgu laiku, jo, pateicoties dažu cilvēku uzņēmībai, atraktivitātei, entuziasmam, kā arī dažādu labvēlīgu un nelabvēlīgu apstākļu tiešai un netiešai mijiedarbībai, koris piedzīvoju strauju izaugsmi un šobrīd, darbojoties Fizikas un matemātikas fakultātes paspārnē, ir iekarojis savu vietu zem spožās mūzikas saulītes.

 

Koris piecu gadu laikā ir piedzīvojis neticami daudz un katram no dziedātājiem ir sakrājies savs neaizmirstamo emociju krājums, ar kuru tie grib padalīties. Tādēļ ikviens AURAS dziedātājs aicina tieši Tevi ierasties uz jubilejas koncertu un sajust to AURAS auru, kas ir sajūsminājusi visdažādāko publiku gan še pat Latvijā, gan ārpus tās!

 

Lai padarītu koncertu spilgtāku un daudzveidīgāku, AURIsti nemuzicēs vieni. Talkā nāks dziesmoti draugi: 

 

Rīgas 6. vidusskolas simfoniskais orķestris, diriģents Haralds Bārzdiņš

Rīgas Kultūru vidusskolas jauktais koris, diriģents Edgars Vītols
Rīgas pilsētas 2. ģimnāzijas jauktais koris, diriģents Edgars Vītols

Ance Purmale soprāna solo
Jānis Kurševs tenora solo
Ingus Vanags baritona solo
Mareta Beitika klavieru solo

 

Koncerta programmā paredzēti šādu autoru darbi: Emīls Dārziņš, Pēteris Barisons, Ilze Arne, Pēteris Vasks, Raimonds Pauls, Imants Kalniņš, Uldis Stabulnieks

 

Ieeja koncertā būs par ziedojumiem.

 

Gaidīsim Jūs mūsu koncertos!

Komentāri

Anonīms

2009. gada 30. oktobrī, 13:29

Labdien! Vai var pievienoties jusu lielieskajam korim? Ar cieņu, Viesis

Laima

2009. gada 30. oktobrī, 13:39

Tas pat būtu ļoti vēlams! :)

Anonīms

2009. gada 7. novembrī, 11:02

Vai var nepievienoties jūsu lieliskajam korim? Ar cieņu, Viesis2

Juris Borzovs

2009. gada 7. novembrī, 20:12

Pateicos par ielūgumu. Koncerts bija sirsnīgs, bet dažas dziesmas izpildījums - pat izcils, skudriņas noskrēja. Pēc četrdesmit gadiem Fizikas un matemātikas fakultātē no tās aiziet pavisam jau nav iespējams. Labi, ka mans kursa biedrs Visvaldis Neimanis augstsirdīgi atļāva pastrādāt par nesēju, vismaz tā atbalstot "Auru". Veiksmi turpmākajā! Prof. Juris Borzovs LU Datorikas fakultātes dekāns

Anna

2009. gada 8. novembrī, 00:38

Bija lielisks koncerts. Un vēl ar orķestri. Malači.

Marta

2009. gada 8. novembrī, 10:38

Jā,orķestris skaisti spēlēja. No tumšmatainā vijolnieka nebija iespējams ne acu atraut..

Dace Strause

2009. gada 8. novembrī, 13:57

Ari es velejos Jus visus sirsnigi sveikt Jusu jubileja, zeel , ka nesanaca but ar jums kopa, bet ceru, ka svetki bija izdevusies un pasakums lielisks! :)

Raivis Bēts

2009. gada 8. novembrī, 19:51

Viss kartiba Dace! Veselojies! ;)

Dmitrijs

2009. gada 9. novembrī, 23:13

Tas bija fantastiski. Jus = labakie :)