Tuvojas izlaidumi!

Jūnija otrā puse ir laiks, kam raksturīgs ļoti dažāds studentu fiziskais un garīgais stāvoklis. Viena daļa ir iegrimusi sesijas duļķainajos ūdeņos, kuros nekad nevar zināt, kas sekos aiz nākamās dubļu pikas, savukārt vienai daļai šīs mokas ir garām, jo noslēdzies vēl viens dzīves posms, jo nu jau kādu laiku ir aizstāvēts diplomdarbs un šobrīd galvenās domas saistās ar to kā labāk atpūtināt sevi no mācību sloga un vislabāk sagatavoties izlaidumam. Arī AURAs dalībnieki nav pasargāti no šī aizkustinošā un raudas uzdzenošā mirkļa, un šogad absolventu – kora Aura dziedātāju skaits ir ļoti kupls.

Šogad diplomu par grāda iegūšanu saņems:

1) Laima Bušaite
2) Liene Stalīdzāne
3) Guna Doķe
4) Santa Rukmane
5) Arta Kudlāne
6) Elīna Skutele
7) Ilze Rēvalde
8) Inga Saknīte
9) Artis Krūziņš
10) Dāvis Engers
11) Juris Ulmanis
12) Reinis Taukulis
13) Mārtiņš Sandars
14) Valdis Zuters
15) Gunta Tetere

16) Irina Vaviļčenkova

Salīdzinot ar to, ka divus gadus atpakaļ bija trīs absolventi, var secināt, ka grādu iegūšanas apmēros AURA ir augusi ļoti krietni.

Par godu visiem Fizikas un matemātikas fakultātes absolventiem, koris AURA uzstāsies arī FMF izlaidumā, kas norisināsies 2010. gada 1. jūlija pulksten 13.00 Latvijas Universitātes Lielajā Aulā.

Daudz jau pieminēts, ka Fizikas un matemātikas fakultātes jauktajā korī AURA dzied ne tikai fizmati, bet arī citi forši cilvēki, tad loģiski, ka absolventu vidū var gadīties kādas dziedātājas, kam izlaidums nav 1. jūlijā. Tādēļ der atcerēties tādu datumus, kā 2. un 3. jūliju, kad jau pieminētajā Latvijas Universitātes Lielajā aulā attiecīgi pulksten 15.30 un 16.00 norisināsies filologu un juristu izlaidumi.

Gan AURAs diriģents, gan pārējais kolektīvs cer, ka izlaidums nepārvilks svītru dziedātāju gaitām AURAs sastāvā un tie tikpat aktīvi un pašapzinīgi turpinās dziesmotās dienas kopā ar pārējiem kora dalībniekiem.
 

Komentāri

Dace Ašnevica

2010. gada 17. jūnijā, 23:24

Sveicu visus absolventus jau laicīgi....labi atpūsties, labi nosvinēt ( vēl joprojām neticās, ka Enges ir tik tālu ticis :D) turēt par mani īkšķi, kad es pēdējā sesijas dienā, likšu pēdējo savu eksāmenu :D:D

Dāvis Engers

2010. gada 18. jūnijā, 02:53

brīnos kā Dašnevica ir tik tālu tikusi, ka vēl jo projām nemāk uzrakstīt manu uzvārdu.. :D

Valdis Zuters

2010. gada 18. jūnijā, 14:10

Sanāk gandrīz Eņģes! :D

Dace Ašnevica

2010. gada 19. jūnijā, 09:10

:D:D:D man gadījās uzliet uz tastatūras kaut ko lipīgu. tādēļ R reizēm neuzakstās, bet arī tā asociācija ar eņģēm ir forša ;)

Valdis Zuters

2010. gada 1. jūlijā, 18:38

Mani radi un paziņas bija sajūsmā par Auras grāmatiņām, ko deva absolventiem. Bija liels izbrīns, ka šādā fakultātē vēl izmanto roku darbu nevis datoru!