Ērģeļmūzikas koncerts Rīgas Domā

Piektdien, 1.oktobrī, plkst. 19:00, gatavojoties R. Šūmaņa koru konkursam Cvikavā, Vācijā, Aura sniegs koncertu Rīgas Domā. Gan acapella dziedājumā, gan ērģelnieces Jolantas Barinskas pavadībā koris Aura izpildīs tādu slavenu komponistu darbus kā J.S. Baha, J. Arkadelta, F. Šūberta, R. Šūmaņa, E. Grīga, S. Franka, R. Tvardovska, M.Einfelda un J. Lūsēna. Ieejas biļetes cena – 4Ls. Lai koris veiksmīgi sagatavotos konkursam, nepieciešams skatītāju atbalsts, tādēļ visi laipni aicināti apmeklēt koncertu.

Vairāk nekā piecu gadu pastāvēšanas laikā Aura ir dziedājusi dažādas koncertzālēs un citās skanīgās vietās gan mūsu pašu Latvijā, gan arī ārpus tās robežām. Taču Aura ar savu koncertu Rīgas Domā būs pirmo reizi, un tā ir ļoti laba pieredze gatavojoties Cvikavas braucienam. Tā kā tieši pēdējo gadu laikā kora repertuārā liels uzsvars ir likts uz garīgajiem skaņdarbiem, tad koncertā bez konkursa gabaliem varēs dzirdēt citas dziesmas no kora repertuāra.

Komentāri

Anonīms

2010. gada 22. septembrī, 23:43

4Ls? Nopietni?

Valdis Zuters

2010. gada 23. septembrī, 00:07

Diemžēl jā, tas ir Rīgas Doms!

Anonīms

2010. gada 23. septembrī, 00:53

Diemzel cenu mes nenosakam, bet Rigas Doma parstavji... Vel var atcereties, ka ir koncerts ar lidzigu reprtuaru ari Jana baznica sosvetdien dievkalpojuma laika! Un tas ir protams bez maksas ka jau dievkalpojumam pienakas!