Aura pako mantas!

Pēc ļoti ilga gatavošanās perioda – daudziem mēģinājumiem, koncertiem, negulētām naktīm, mājas treniņiem, ierakstu analizēšanas, kritikas izvērtēšanas – beidzot ir pienācis tas laiks, kad Auras dziedātāji ir ļoti aktīvi sākuši kravāt mantas vai vismaz domāt par to, jo jau šodien pulksten 21.00 koris vairāk nekā 42 cilvēku sastāvā dosies pārstāvēt gan fakultātes, gan visas Latvijas Universitātes godu R. Šūmaņa koru konkursā Cvikavā.

Pēdējās astoņas dienas pirms brauciena kora dalībnieku dzīve bija diezgan saspringtas, jo šajā laikā norisinājās viens koncerts Mežciema sociālās aprūpes centrā, kurā tika pēdējo reizi, pirms konkursa, auditorijas priekšā izmēģināta konkursa programma. Tad sekoja nedēļa ar četriem mēģinājumiem. Vienā no mēģinājumiem tika veikts arī audio ieraksts, lai katrs varētu novērtēt kora skanēju un veikt pēdējās korekcijas, lai šis skanējums pēc iespējas uzlabotos.

Pēdējās nedēļas laikā tika arī ļoti aktīvi domāts par koristu izskatu uz skatuves. Kora meitenes uzņēmās darbiņu sagatavot sev vainadziņus, lai papildinātu savu tautastērpu. Vainadziņi tika aktīvi šūti gan mājās, gan lekcijās, gan lekciju un kora starpbrīžos, šur tur tikai pavīdēja kāda auriste ar adatu rokās.

Visi koristi uz konkursu diemžēl aizbraukt nevar, bet tas nenozīmē, ka mājās palikušie koristi vai konkursa kora sastāvs aizmirsīs viens par otru. Norisināsies gan komunikācija savā starpā, gan īkšķu turēšana un tamlīdzīgas lietas. Tādēļ noteikti visi interesenti ir aicināti 18. oktobra vakarā ap 20.30 uz Zeļļu ielu – 8, pavadīt kori Aura tālajā ceļa, kas noteikti būs pilns piedzīvojumu un pozitīvu emociju.

 

Komentāri

Gita

2010. gada 18. oktobrī, 09:24

turu visus iespējamos īkšķus;)

ILVA

2010. gada 18. oktobrī, 20:05

SKANĪGU, EMOCIONĀLU UN PATIESU DZIESMU!

Anonīms

2010. gada 18. oktobrī, 23:12

Nesaprotu, kāpēc mani nepaņēma :(

juzins

2010. gada 19. oktobrī, 14:09

tāpēc, ka tu nedziedi korī

Karlis

2010. gada 20. oktobrī, 16:19

Veiksmi ;)

Anonīms

2010. gada 22. oktobrī, 17:19

Turietie, Aura!

Aizkraukle

2010. gada 26. oktobrī, 07:27

Lai dzīvo, lai dzīvo! Patiesi priecājamies. Nepalieciet tikai pārlepni, t.i - iedomīgi, un lai Jūsu ceļš ved uz jauniem sasniegumiem!