Darba nedēļa kopā ar "Auru"

Kur nu vairs runāt par Aura un tās milzīgo aktivitāti, taču ja vēl tuvojas Ziemassvētki, tad jau tā pārpildītajā grafikā tomēr parādās jauns aktivitātes maksimums. Koristi to pilnā mērā varēs izbaudīt nākošajā nedēļa, kad tikšanās ar kori sastādīs 5 dienas no visas nedēļas – tātad veselu darba nedēļu.

Nedēļa sāksies kā parasti, mēģinājumi otrdien un trešdien. Taču sakarā ar piektdien gaidāmo koncertu, ceturtdien notiks ļoti svarīgs šī koncerta ģenerālmēģinājums.


Un tad jau klāt arī piektdiena, 17.decembris, kad 18.00 LU Lielajā aulā notiks Ziemassvētku koncerts LU darbiniekiem „Velkam svētkus kalniņā”. Koncertā piedalās: sieviešu koris "Minjona", jauktais koris "Aura", jauktais koris " Juventus" un kamerorķestris. Solisti: Ance Krauze, Jānis Kurševs un Katrīna Felsberga. Ielūgumus var saņemt Raiņa bulv. 19, 130. kab., no plkst. 12.00 līdz 17.00 (tālr.: 67034319, 29110412).


Taču ar to arī nedēļa vēl nebūs galā. Tā kā korim „Aura” līdz gada beigām vēl ir gaidāmas gan uzstāšanās, gan arī darbs ierakstu studijā, tad koris satiksies svētdien, lai pavadītu pāris nozīmīgas darba stundas nākotnes labumam.


Tāda nu ir šī gaidāmā nedēļa, cerams, ka auristiem pietiks spēka visa nedēļai, atlikušajam laika periodam līdz gada beigām un, protams, visam nākošajam gadam!

Komentāri

Lelde Kupče

2010. gada 9. decembrī, 11:34

Nemaz nešaubos, ka AURAi pietiks spēka, jo jau vairākkārtīgi esmu pārliecinājusies, ka AURA var visu, ko vien vēlas. :) Un tomēr novēlu visiem AURistiem izturību un arī šajā garājā dziesmas un darba nedēļā nezaudēt dzīvesprieku un dziedātprieku! :) Gaišu viesiem šo svētku gaidīšanas laiku! :)

Guntis

2010. gada 11. decembrī, 22:58

Jūs nu gan - uz vairākām likmēm (slodzēm) raujat! :) Nu, bet tā jau arī vajaga.